Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Про зміни юридичної адреси, зміну назви організайії

До уваги об’єднань громадян, легалізованих Мелітопольським міськрайонним управлінням юстиції Запорізької області 

Реєстраційна служба Мелітопольського міськрайонного управління юстиції Запорізької області протягом 2010 - 2012 років здійснювала перевірки додержання об’єднаннями громадян положень чинного законодавства та своїх статутів.

Для цього на юридичну адресу об’єднань громадян надсилались повідомлення про проведення перевірки з проханням надати необхідні для документи та плани. Керівники окремих об’єднань необхідні для перевірки документи не надавали та жодним чином на повідомлення не реагували. В зв’язку з чим спеціалістами Мелітопольського міськрайонного управління юстиції Запорізької області  здійснювалися виходи за вказаною в реєстраційних документах об’єднань громадян юридичною адресою. У разі відсутності за юридичними адресами  про це складалися Акти та за місцем проживання керівного складу Організацій направлялися листи – попередження щодо необхідності внесення змін до статутного документа в частині місцезнаходження з зазначенням терміну відповіді. Практика засвідчує, що не всі керівники Організацій відреагували на ці попередження належним чином.

Відповідно до ч. 6 статті 15 Закону України «Про об’єднання громадян» із змінами та доповненнями та ч. 9 статті 8 Закону України «Про благодійництво та благодійні організації» із змінами та доповненнями зміни до статутних документів зареєстрованих об’єднань громадян підлягають обов’язковій реєстрації.

На підставі вищезазначеного доводимо до відома керівників організацій, що в разі неповідомлення ними про зміни у складі керівних органів, зміни юридичної адреси, зміну назви та ненадання до управління юстиції встановлених законодавством документів, які підтверджують ці факти, реєстраційна служба Мелітопольського міськрайонного управління юстиції Запорізької області у відповідності до чинного законодавства повідомить  Мелітопольську міжрайонну прокуратуру з метою прокурорського реагування на порушення вимог законодавства об’єднаннями громадян. 

Реєстраційна служба Мелітопольського міськрайонного управління юстиції Запорізької області

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021