Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Состоялся открытый чемпионат Запорожской области по кикбоксингу ICKA
 

 10 марта на базе ДЮСШ №1 состоялся открытый чемпионат Запорожской области по кикбоксингу ICKA, в котором приняли участие 75 спортсменов из городов Запорожья, Энергодара, Херсона и Мелитополя. Спортсмены соревновались в лоу, К-1, тай – разделах. Город представляли представители спортивного клуба «Викинги» (тренер Кучерков Александр), Мелитопольского центра единоборств «Динамо» (тренера Ящук Владимир и Александр).

 
Продолжение материала
Приглашаем принять участие!
 

 Управление молодежи и спорта Мелитопольского городского совета приглашает тренеров, спортсменов, руководителей физического воспитания, учителей физической культуры, родителей спортсменов и всех желающих на занятия, организованные в рамках сотрудничества с Мелитопольским медицинским колледжем. 

Продолжение материала
Мелитопольцы достойно представили родной город на Чемпионате Украины по кикбоксингу

 C 22 по 25 февраля 2018 года в г. Киеве проходил чемпионат Украины по кикбоксингу WPKA среди детей , юношей , юниоров и взрослых . Более 530 кикбоксеров из 19 областей страны приняли участие в чемпионате . Запорожскую область представляли спортсмены Мелитопольского Центра "Динамо" (тренеры Ящук Владимир и Александр) и СК "Викинг" (тренер Кучерков Александр).

Продолжение материала
Відбувся відкритий Кубок федерації легкої атлетики Запорізької області
 

 З 08 по 09 грудня в місті Запоріжжі відбувся відкритий Кубок федерації легкої атлетики Запорізької області. Змагання проводились в особисто-командному заліку та зібрали біля 150 спортсменів нашого регіону.

 
Продолжение материала
Мелітопольські футбольні команди взяли участь в Міжнародному дитячому футбольному турнірі
 

 В рамках Протоколу реалізації договору про співпрацю між Кедайняйським районним муніципалітетом (Литва) та виконавчим комітетом Мелітопольської міської ради Запорізької області (Україна) у 2017 році, за запрошенням футбольного клубу Кедайняй «Nevėžis», з метою налагодження дружніх зав’язків між містами-побратимами в галузі спорту дві футбольні команди «Спартак» юнаків 2005 та 2006 років народження з 29 листопада по 05 грудня 2017 року взяли участь в Міжнародному дитячому футбольному турнірі «КЕДАЙНЯЙ АРЕНА КАП», який відбувся в литовському місці Кедайняй.

Продолжение материала
Внимание !

 

В ноябре 2017 г.  в рамках сотрудничества ДЮСШ № 1 и Мелитопольского медицинского колледжа на базе спортивной школы №1 пройдут квалификационные курсы для тренеров и спортсменов. Приглашаем всех заинтересованных (тренеров ,спортсменов, родителей спортсменов).

Продолжение материала
НЕ ПРОПУСТИТЕ один из самых зрелищных видов велосоревнований

"Велосипедная шоссейно-кольцевая гонка на выбывание" - один из самых зрелищных видов ВЕЛОсоревнований. Это напоминает большую игру не только на силу и выносливость, но и на смекалку, тактику, везение.
Продолжение материала
ПРИВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

 Колектив управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради  щиро вітає і висловлює слова вдячності всім тим хто сприяє  розвитку фізичної культури і спорту в нашому рідному  місті, хто прославляє і приносить Мелітополю міжнародне визнання, всім хто  стоїть біля витоків формування у молодого покоління бажання активно займатись спортом – вчителям фізичної культури, тренерам, провідним спортсменам, спортсменам-ветеранам, всім працівникам галузі фізичної культури та спорту, спортивним громадським організаціям, федераціям, спортивним клубам, працівникам спортивної медицини, меценатам, ЗМІ.

Продолжение материала
СВЯТКУЄМО ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ!

 Управління молоді та спорту, управління освіти, дитячо-юнацькі спортивні школи, центр дитячої та юнацької творчості, навчальні заклади, федерації з видів спорту, громадські організації спортивного профілю запрошують мешканців та гостей міста на фізкультурно-оздоровчі та спортивні заходи з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту.

Продолжение материала
Запрошуємо на урочистий захід!!!
 

  Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради запрошує працівників галузі фізичної культури та спорту, любителів та шанувальників спорту взяти участь в урочистому заході з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту в України 08 вересня 2017 року о 16.00 год. у Палаці культури ім. Г.Т. Шевченка.

У програмі свята відзначення провідних спортсменів, тренерів, показові виступи спортивних та художніх колективів міста.

<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 41 - 50 из 208

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021