Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
В Мелітополі розпочалась еко-акція «Ми пам'ятаємо»
   

   До відзначення 75-річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відділ з благоустрою та екології виступив з ініціативою провести екологічну акцію з висадження дерев та багаторічних декоративних рослин, з метою збереження історичної пам′яті та формування екологічної свідомості.


Продолжение материала
ГОДИНА, ЩОБ ПОЧАТИ ЗМІНИ

 

         Година Землі (у 2020 році припадає на 28 березня з 20.30 до 21.30) – найбільша світова ініціатива на підтримку Планети, фізично відзначатиметься в цьому році по домівках.



Продолжение материала
Чисте подвір'я – чиста вулиця – чисте місто!

 

    Відділ з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради повідомляє, що із встановленням теплої весняної погоди інспектори відділу проводять обхід приватного сектору з метою усунення порушень Правил благоустрою території м. Мелітополя в частині утримання в належному санітарному стані прибудинкові території.


Продолжение материала
НАГАДУЄМО ПРО СВОЄЧАСНЕ ОЧИЩЕННЯ ТЕРИТОРІЙ ВІД СНІГУ ТА ЛЬОДУ
   

   У зв’язку з очікуваним погіршенням погодних умов, відділ з благоустрою та екології нагадує, що відповідно до Правил благоустрою території м. Мелітополя, підприємства, установи, організації усіх форм власності, фізичні особи-підприємці, в тому числі орендарі приміщень, власники приватних домоволодінь зобов’язані забезпечувати своєчасну очистку від снігу та льоду прилеглої і закріпленої за ними території. Зимове прибирання суб’єктами у сфері благоустрою відповідних територій повинне забезпечувати нормальний рух пішоходів та транспорту.


Продолжение материала
Презентация книги «Экологические сказки»
   

   17 января, в детском саду №1, по адресу: просп. Б. Хмельницкого, 49, состоится презентация сборника «Экологические сказки». Начало в 9:30.


Продолжение материала
Озеленення міста в 2019 році
   

   З метою покращення екологічної ситуації в місті та збільшення площ зелених насаджень, в 2019 році в Мелітополі успішно реалізовані програми з озеленення.


Продолжение материала
Графік проведення толок з озеленення у осінній посадковий період 2019 року
  

У рамках загальноміської акції «Зробимо своє місто кращим!» восени 2019 року планується: придбати за рахунок екологічного фонду більше 700 саджанці дерев і кущів на 184,390 тис. грн. та висадити їх на території міста, згідно з раніше наданими заявками.

Просимо підприємства, установи та організації привести до належного санітарно-технічного стану прилеглі та закріплені території.

Також запорошуємо всіх бажаючих активних мешканців міста, громадських активістів та громадські організації взяти участь у заходах з озеленення, які будуть проходити згідно з графіком за наступними локаціями:

Продолжение материала
АКЦІЯ «ПЕРЕСЕЛИ ДЕРЕВО!»
   

   Відділ з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради повідомляє, що в рамках загальноміської ініціативи з озеленення та благоустрою міста «Зробимо своє місто кращим!» 26.10.2019 на території парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Лісопитомник» пройде акція «Пересели дерево!».


Продолжение материала
Благоустрій міста – спільний результат роботи мешканців, підприємців та органів влади
   

    Одним з пріоритетних напрямків роботи місцевої влади є створення комфортного місцевого середовища. Для досягнення цієї мети постійно проводяться заходи з благоустрою та поліпшення місцевого простору.


Продолжение материала
Про фінансування заходів з екофондів у 2020 році
   

    Відповідно до Порядку планування та фінансування природоохоронних заходів з обласного та місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища, затвердженого розпорядженням голови Запорізької обласної державної адміністрації від 03.02.2014 № 24, та Положення про Мелітопольський міський фонд охорони навколишнього природного середовища, затвердженого рішенням 59 сесії Мелітопольської міської ради VІ скликання від 22.08.2014 № 6/7, юридичні особи, які мають пропозиції щодо поліпшення якості навколишнього природного середовища та забезпечення екологічної безпеки населення, мають право подавати Запити до Запорізької обласної державної адміністрації, виконавчого комітету Мелітопольської міської ради, райдержадміністрації для вирішення питання про повне або часткове фінансування цих заходів.


Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 1 - 10 из 201

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021