Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
До відома суб’єктів господарювання!
   

 З метою спрощення процесу отримання публічних послуг суб’єктами підприємницької діяльності, отримання інформації про правильне поводження з відходами та можливістю подачі декларації про відходи в режимі онлайн, Міністерство екології та природних ресурсів України спільно із Державним агентством з питань електронного урядування за підтримки Німецького товариства Міжнародного Співробітництва «GIZ» розробило проект електронного сервісу здійснення дозвільних процедур у сфері поводження з відходами.

Продолжение материала
Про подання запитів на фінансування природоохоронних заходів з Державного екофонду
   

 Відділ з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області нагадує що, відповідно до Бюджетного кодексу України, Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 № 1147 «Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів», Порядку планування та фінансування природоохоронних заходів, затвердженого Наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 12.06.2015 № 194 (далі — Порядок) з 01 січня до 15 листопада поточного року подаються запити про виділення коштів з Державного фонду охорони навколишнього природного середовища для здійснення природоохоронних заходів на наступний бюджетний рік.

Продолжение материала
Про подання запитів на фінансування природоохоронних заходів

 Відділ з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області нагадує, що відповідно до Бюджетного кодексу України, Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 № 1147 «Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів», розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації від 03.02.2014 № 24 «Про затвердження Порядку планування та фінансування природоохоронних заходів з обласного та місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища», Положення про Мелітопольський міський фонд охорони навколишнього природного середовища, затвердженого рішенням 59 сесії Мелітопольської міської ради VI скликання від 22.08.2014 № 6/7 до середини серпня поточного року буде формуватися перелік природоохоронних заходів по м. Мелітополю на 2017 рік, на виконання яких буде запитуватися фінансування із коштів місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища.

Продолжение материала
У Луцьку відбувся семінар-тренінг щодо гуманного поводження з безпритульними тваринами

 З 15.05.2016 до 21.05.2016 у м. Луцьку відбувся семінар-тренінг щодо гуманного поводження з безпритульними тваринами, який проводив міжнародний консультант по поводженню з тваринами Браян Фолкнер, що представляв Фонд Naturewatch.


Продолжение материала
Прес-реліз ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Екологія – філософія існування людства"
   

 26 травня 2016 року відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "Екологія – філософія існування людства".

 Конференція започаткована за сприяння Виконавчого комітету Мелітопольської міської ради з метою акцентування уваги громадськості на важливих екологічних питаннях нашого краю. Благоустрій Мелітополя залежить від злагодженої роботи місцевої влади та мешканців міста, від сукупних дій, направлених на озеленення, поліпшення мікроклімату та створення зручних умов життя та відпочинку населення.

Продолжение материала
22 травня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БІОРІЗНОМАНІТТЯ
   

 Щороку 22 травня світ відзначає Міжнародний день біорізноманіття, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2000 році на честь прийняття 22 травня 1992 року Конвенції про біорізноманіття.

Продолжение материала
ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МІСТА!
 

 Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради Запорізької області нагадує всім суб’єктам господарювання, що знаходяться на території м. Мелітополя, про необхідність отримання дозвільних документів на здійснення господарської діяльності, яка супроводжується викидами забруднюючих речовин в атмосферне повітря, скидами забруднюючих речовин до водних об’єктів, утворенням відходів, у разі їх відсутності.

Продолжение материала
Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відзначив 70-річчя!
   

 19 квітня 2016 року мелітопольському екоцентру виповнилося 70 років з дня заснування. 27 квітня на головній сцені міста в ПК ім. Т. Шевченка ювіляри приймали поздоровлення та подарунки. Свої вітання одному з старіших дитячих закладів міста передали представники міської влади.

Продолжение материала
Акція «Посади дерево» відбулась в Мелітополі
   

 23 квітня Мелітополь долучився до Всеукраїнської ініціативи «Посади дерево» ініціаторами якої в м. Мелітополі стала молодіжна ініціатива «Твой выбор».

В рамках акції було висаджено 55 саджанців біля міської бібліотеки ім. Горького. Участь в заході взяли студенти ТДАТУ, Мелітопольського ВПУ та небайдужі городяни.

Управляння молоді та спорту висловлює подяку КП «Житломасив» та Мелітопольському міськрайонному управлінню ГУ ДСНС України у Запорізькій області за підтримку молодіжних ініціатив.

Відділ з благоустрою та екології нагадує
 

 Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони тваринного світу» (№ 322- VIII вд 09.04.2015) були внесені зміни до ст. 39 Закону України «Про тваринний світ», де частина п’ята викладена у наступній редакції:

"У період масового розмноження диких тварин, з 1 квітня до 15 червня, забороняється проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (пальба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах)".

<< В начало < Предыдущая 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следующая > В конец >>

Всего 101 - 110 из 201

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021