Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
В Мелітополі стартує місячник благоустрою міста

 Згідно з Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", Указом Президента України від 06.08.1998 № 855/98 "Про День довкілля", за розпорядженням міського голови  з 15 березня по 15 квітня 2017 року в Мелітополі оголошено місячник благоустрою міста, присвячений Дню довкілля.

 Загальноміська толока у Мелітополі відбудеться 15 квітня.

 Проведення місячника благоустрою є слушною нагодою виявити здатність до об’єднання навколо ідеї екологічного та духовного розвитку держави, підтвердження свідомого ставлення до збереження довкілля. Спільними зусиллями можна зробити нашу країну, наш дім чистим, безпечним і комфортним!

Відбулося робоче засідання Секції Асоціації міст України з питань екологічної збалансованості

 

 2 березня 2017 року в м. Києві було проведено перше робоче засідання Секції Асоціації міст України (АМУ) з питань екологічної збалансованості, у якому, серед інших, взяли учать директор Проекту ПРОМІС Кучеренко Олександр, заступник виконавчого директора АМУ Баранов Валерій, міський голова м. Миргород Соломаха Сергій Павлович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради виконавчого комітету Запорізької міської ради Еделєв Валерій Гаврилович, міський голова м. Ладижин Коломєйцев Валерій Іванович, міський голова м. Хмельницьк Редчик Сергій Борисович, начальник відділу з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області Громико Олексій Сергійович, загалом – представники 30 міст зі всієї України.

Продолжение материала
Усіх чотирилапих на реєстрацію!
 

  Animal-id.info - набагато більше, ніж просто система пошуку тварин!

На базі платформи розроблений і впроваджений зручний для муніципалітетів комплекс рішень для ідентифікації тварин в містах. З метою реєстрації тварин та внесення подальшої необхідної інформації, створені спеціалізовані онлайн кабінети для власників тварин, ветеринарів, племінних розплідників, кінологічних клубів, громадських організацій і комунальних підприємств. За лічені хвилини зареєстрована тварина потрапляє в міжнародну базу даних, а власник миттєво отримує підтвердження електронним листом! Згодом інформація синхронізується з найбільшим міжнародним об'єднанням баз даних EuroPetNet.

Зареєструвати тварину можна тут:

https://animal-id.info/ua/animal/add_step_one

Обнародован перечень главных предприятий-загрязнителей окружающей среды в Запорожской области

 

 Основными предприятиями-загрязнителями в Запорожской области являются ПАО «Запорожсталь», ПАО «Днепроспецсталь», ПАО «Запорожский ферросплавный завод», ПАО «Украинский графит», ПАО «Запорожский абразивный комбинат», ПАО «Запорожкокс», ООО «Запорожскиий титано-магниевый комбинат», ПАО «Запорожогнеупор». Выбросы этих предприятий составляют 60-70% от общего объема выбросов загрязняющих веществ. Об этом шла речь во время брифинга директора Департамента экологии и природных ресурсов облгосадминистрации Виталия Гордиенко и заместителя начальника Государственной экологической инспекции Запорожской области Артема Кизима.

Продолжение материала
Про отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

 

 Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради Запорізької області нагадує всім суб’єктам господарювання, що знаходяться на території м. Мелітополя, що відповідно до ст. 11 Закону України «Про охорону атмосферного повітря», викиди забруднюючих речовин в атмосферу з стаціонарних джерел викидів можуть здійснюватися тільки після отримання відповідного дозволу.

Продолжение материала
ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МІСТА!

 

 Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради Запорізької області нагадує всім суб’єктам господарювання, що знаходяться на території м. Мелітополя, про необхідність отримання документів дозвільного характеру (у разі їх відсутності) на здійснення господарської діяльності, яка супроводжується викидами забруднюючих речовин в атмосферне повітря, скидами забруднюючих речовин до водних об’єктів, утворенням і розміщенням відходів.

Продолжение материала
Відбувся круглий стіл щодо популяризації гуманного та відповідального ставлення до тварин

 

 9 лютого на базі Мелітопольського інституту екології та соціальних технологій Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» відбувся круглий стіл «Впровадження цивілізованих методів гуманного поводження з тваринами».

Продолжение материала
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ МЕЛІТОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ інформує:

 З метою збереження об’єктів рослинного світу, занесених до Червоної книги України, згідно з розпорядженням Мелітопольського міського голови від 06.02.2017 № 62-р у м. Мелітополі оголошено проведення операції «Первоцвіт–2017». Головна мета цієї операції — створення умов для збереження ранньоквітучих рослин-первоцвітів та не допущення їх зникнення в місцях зростання, а також запобігання їх самовільного використання, в тому числі в комерційних цілях.

Продолжение материала
2 лютого відзначається Всесвітній день водно-болотних угідь
 

 Водно-болотні угіддя мають велике екологічне значення як місця перебування двох третин усіх видів тваринного і рослинного світу. З водно-болотними угіддями в першу чергу екологічно пов'язані водоплавні птахи, що потребують захисту, адже велика кількість водно-болотних угідь розташовані на територіях декількох держав і їх деградація та зникнення будуть мати глобальний характер.

 
Продолжение материала
До уваги юридичних осіб усіх форм власності!
 

 Відділ з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області нагадує що, юридичні особи, які мають пропозиції щодо поліпшення якості навколишнього природного середовища та забезпечення екологічної безпеки населення м. Мелітополя, можуть подати запити про виділення коштів з Державного фонду охорони навколишнього природного середовища для здійснення природоохоронних заходів на наступний бюджетний рік.

 
Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 71 - 80 из 201

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021