Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
«Щорічна акція «16 днів проти насильства» триває

 05.12.2018 управлінням соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області разом із Благодійною організацією «Благодійний фонд «Все можливо» організовано дискусійний клуб на тему: «Гендерні особливості жінок і чоловіків та перешкоди для самореалізації у сучасних умовах» із залученням різних категорій сімей нашого міста та представників відділу у справах сімʼї та дітей і Мелітопольського міського центру соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді.

Продолжение материала
Обережно, ожеледиця!
  

 Управління соціального захисту населення нагадує, що з коливанням нічних та денних температур збільшується ймовірність утворення ожеледиці, падання великих брил снігу з дахів будинків, що призводить до травмування.

Для того, щоб уникнути травм, слід знати прості правила та чітко їх виконувати.


Продолжение материала
У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» проведено ряд заходів
  

 У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» у Мелітополі проведено міський відбірковий тур обласного конкурсу малюнків та фоторобіт з протидії насильству та фотовиставку «Зупини насильство! Почни з себе!».


Продолжение материала
Проведено зустріч з питань попередження домашнього насильства

 З метою привернення уваги до актуальної проблеми подолання домашнього насильства та насильства за ознакою статі управлінням соціального захисту населення разом із Мелітопольським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги 28.11.2019 у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» проведено інформаційний захід з питань попередження та подолання гендерно-обумовленого насильства.

Продолжение материала
Повідомна реєстрація галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів

На виконання пункту 7 Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України «Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів» від 13.02.2013 № 115, управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області, повідомляє, що протягом жовтня 2018 року проведена повідомна реєстрація трьох колективних договорів та п’яти змін та доповнень до колективних договорів підприємств (установ, організацій) м. Мелітополя.

Продолжение материала
Теплі слова щирих привітань для ветеранів та людей похилого віку
  

 1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших та найдосвідченіших представників громади.

Продолжение материала
УСЗН інформує
  

 Управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області повідомляє, що відповідно до змін, внесених до постанови Кабінету Міністрів України від 31.07.2007 № 80 «Про затвердження Порядку надання окремим категоріям осіб послуг із комплексної реабілітації (абілітації)», для отримання послуг із комплексної реабілітації (абілітації) в реабілітаційних установах державної або комунальної форми власності особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю або їх законним представникам до раніше затвердженого переліку документів необхідно надавати виписку з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого (форма 027/о).


Продолжение материала
Мелітополь поширює досвід закупівлі соціальних послуг

 Досвідом Мелітопольської міської ради із залучення організацій недержавного сектору до надання соціальних послуг зацікавились державні та громадські організації із міста Херсон. 24 вересня відбулась робоча зустріч, в ході якої було презентовано міську програму «Закупівля соціальних послуг», яка направлена на профілактику СНІДу, туберкульозу та інших соціально небезпечних хвороб серед груп високого ризику.

Продолжение материала
УСЗН інформує
  

 Управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області оголошує конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими об’єднаннями ветеранів, для реалізації яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету на 2019 рік.

Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 11 - 20 из 192

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021