Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Повідомна реєстрація галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів

На виконання пункту 7 Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України «Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів» від 13.02.2013 № 115, управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області, повідомляє, що протягом серпня 2018 року проведена повідомна реєстрація двох змін та доповнень до колективного договору підприємств (установ, організацій) м. Мелітополя.

Продолжение материала
УСЗН інформує

 

 Відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів від 27.12.2017р. № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції» управлінням соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області до переліку суб`єктів надання послуг із психологічної реабілітації включено товариство з обмеженою відповідальністю «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Подільський Артек».


Продолжение материала
У Запоріжжі майбутнім мелітопольським першачкам вручили електронні книжки
 


 

 9 серпня у Запорізькому обласному академічному театрі юного глядача в рамках обласної акції «Першокласник» відбувся урочистий захід до Дня знань. Участь в урочистостях взяли троє дітей з сімей загиблих учасників АТО, які у 2018 році йдуть до 1-го класу.

Продолжение материала
Повідомна реєстрація галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів

На виконання пункту 7 Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України «Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів» від 13.02.2013 № 115, управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області, повідомляє, що протягом липня 2018 року проведена повідомна реєстрація одного колективного договору, однієї Територіальної галузевої угоди та одних змін та доповнень до колективного договору підприємств (установ, організацій) м. Мелітополя.


Продолжение материала
УСЗН інформує
  

 Відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів від 27.12.2017р. № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції» управлінням соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області до переліку суб`єктів надання послуг із психологічної реабілітації включено товариство з обмеженою відповідальністю «Санаторій «Борисфен» та дочірнє підприємство «Південь-Курорт-Сервіс» на базі санаторія «Орізонт».

Продолжение материала
Фахівці управління соціального захисту взяли участь у засіданні щодо надання соціальних послуг
  

 8 серпня в м. Запоріжжя фахівці управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області взяли участь у засіданні круглого столу щодо початку надання соціальної послуги “Соціальна інтеграція та реінтеграція для громадян, які опинилися в складних життєвих обставинах, бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі”.


Продолжение материала
Повідомна реєстрація галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів

На виконання пункту 7 Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України «Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів» від 13.02.2013 № 115, управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області, повідомляє, що протягом червня 2018 року проведена повідомна реєстрація двох колективних договорів та трьох змін та доповнень до колективних договорів підприємств (установ, організацій) м. Мелітополя.

Продолжение материала
Про санаторно-курортне лікування
  

 Постановою Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 200 (в редакції від 28.02.2018 № 137) були внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників Революції Гідності та учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням.


Продолжение материала
Шановні громадяни міста! Будьте обережні на воді!
  

  У спекотну погоду більшість мешканців міста намагається провести свій відпочинок поблизу водойм. Насолода відпочинку біля води всім відома, проте користуватися цим благом потрібно розумно і обережно, адже вода помилок не прощає. Вона безжалісна і при легковажному ставленні до себе може запросто відібрати найдорожче – життя. Тому, щоб не трапилось найгіршого, потрібно пам’ятати та дотримуватись правил поведінки на воді:

Продолжение материала
заходи щодо недопущення випадків загибелі та травмування людей
  Управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради доводить до Вашого відома, що за інформацією наданою структурним підрозділом «Мелітопольська дистанція колії» регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Українська залізниця»  станом на 01.06.2018 на станціях, перегонах, території виробничих підрозділів регіональної філії «Придніпровська залізниця ПАТ «Українська залізниця» внаслідок наїзду залізничного рухомого складу, падіння з нього або інших видів впливу отримали травми різного ступеню важкості 244 сторонні особи, у тому числі 138 із смертельним наслідком.
Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 21 - 30 из 192

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021