Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Герої не вмирають!
   

 Указом Президента України від 21.11.2014  № 890/2014 нашому земляку Сергію Синенко присвоєно звання «Герой України» із врученням ордену «Золота зірка» (посмертно).

 

 Сергій Петрович Синенко народився 5 березня 1978 р. і жив у місті Запоріжжі – славетному козацькому краї. Займався підприємницькою діяльністю. Був істинним патріотом рідного міста та країни, мріяв жити вільно у єдиній, сильній, економічно незалежній європейській державі. Його життєвим кредом було – “Якщо не я, то хто?”

 

Продолжение материала
Оновлено Координаційну раду з питань реалізації в Україні Ініціативи "Партнерство "Відкритий Уряд"
10 вересня 2014 року на засіданні Уряду прийнято постанову №432 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 червня 2012 р. № 671», якою оновлено склад Координаційної ради Ініціативи "Партнерство "Відкритий Уряд".

Даний нормативно-правовий акт розроблено Міністерством закордонних справ України на виконання доручення Прем’єр-міністра України А.Яценюка від 15 квітня 2014 року, яким Міністра Кабінету Міністрів України О.Семерака призначено відповідальним за координацію впровадження в Україні міжнародної Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд».

На Координаційну раду покладено завдання надавати сприяння заходам з реалізації Ініціативи в Україні, проводити аналіз стану рівня забезпечення відкритості та прозорості процесу її реалізації, залучати до нього інститути громадянського суспільства, розвивати співпрацю з Керівним комітетом Ініціативи та іншими міжнародними організаціями, які підтримують її впровадження.

У зв’язку з цим, Міністерством закордонних справ України було організовано та проведено громадське обговорення даної постанови, учасники якого наголосили на необхідності оновлення складу Координаційної ради шляхом залучення нових учасників – загалом близько 30 осіб, що складає більшість її членів.

Таке максимально широке представництво інститутів громадянського суспільства та незалежних експертів у складі Координаційної ради має засвідчити бажання і рішучість Уряду впроваджувати принципи відкритого урядування у діяльність органів виконавчої влади, а також дасть можливість визначити пріоритети реалізації Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», які будуть відповідати очікуванням суспільства і стануть реальним інструментом змін у житті громадян.
ЗВІТ ПРО РЕАЛІЗАЦІЮ В УКРАЇНІ ІНІЦІАТИВИ «ПАРТНЕРСТВО «ВІДКРИТИЙ УРЯД»(07.2012 – 10.2013)
 
У вересні 2011 року Україна приєдналася до міжнародної Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», підтвердивши, що поділяє основні принципи Партнерства: забезпечення прозорості державного управління, залучення громадськості до формування та реалізації державної політики, протидія корупції та впровадження нових інформаційних технологій.

На початку 2012 року у тісній співпраці з громадськістю Кабінет Міністрів України розробив національний план дій з впровадження Ініціативи, який був представлений учасникам конференції Партнерства у м. Бразиліа (Федеративна Республіка Бразилія). План на 80 відс. складається з заходів, запропонованих громадськістю.

У липні 2012 року Урядом схвалений деталізований план заходів з впровадження Ініціативи. Крім того, створена Координаційна рада з реалізації Ініціативи, до складу якої увійшли представники органів виконавчої влади та інститутів громадянського суспільства. Також за участю міжнародних організацій, що працюють в Україні та підтримують впровадження Ініціативи, утворена Міжнародна рада.
 
Функціонує офіційний веб-сайт Ініціативи – http://ogp.gov.ua .

Перший рік впровадження Ініціативи дозволив реалізувати заходи, важливі для підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності Уряду. Водночас виявлені і проблемні питання, які вплинули на результативність виконання запланованих заходів. Координаційна рада з питань реалізації в Україні Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» ретельно вивчатиме ці питання та надасть Уряду пропозиції щодо подальшого належного розвитку відкритого урядування, зокрема і в новому плані дій України на 2014 – 2015 роки.

Звіт про реалізацію в Україні ініціативи "Партнерство "Відкритий уряд" (липень 2012 року - жовтень 2013 року).

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021