Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Новини, оголошення
Безкоштовні засобами ідентифікації тварин


В рамках виконання міської програми «Заходи, спрямовані на регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами та здійснення контролю за утриманням домашніх тварин у м. Мелітополі на 2016-2025 роки» та з метою реалізації громадського проекту Катерини Ємельяненко «Мелітополь – місто відповідальних власників тварин», управління житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради Запорізької області та відділ з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області забезпечать всіх власників домашніх тварин безкоштовними індивідуальними засобами ідентифікації тварин.

Продолжение материала
Обережно! Карантинні рослини!

Карантинні бур’яни — це особливо шкідливі адвентивні види рослин, яких немає на території країни або вони наявні обмежено і поширення яких контролюється спеціальними заходами. Карантинні рослини не тільки засмічують та знижують врожайність сільськогосподарських культур, продуктивність пасовищ, але і є шкідливими для здоров’я людей. 

В Україні до Переліку регульованих шкідливих організмів, затвердженого наказом Міністерства  аграрної політики України від  29.11.2006  N 716 внесено    17 видів бур’янів, яких немає на території України, та 20 видів внесено до списку  обмежено поширених карантинних організмів, щодо яких можлива акліматизація, особливо у нашій степовій зоні.

Продолжение материала
Проведення акції «Дихай вільно!»

Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради повідомляє, що з 07.08.2017 до 15.09.2017 у м. Мелітополі проводиться акція «Дихай вільно!» з метою покращення санітарного стану і благоустрою території міста, не допущення розповсюдження карантинних рослин і бур’янів, підвищення рівня свідомості мешканців міста стосовно покращення санітарного стану власних дворів і прилеглих територій та залучення всіх бажаючих до боротьби з карантинними видами рослин у м. Мелітополі.

У акції можуть взяти участь будь-які громадські організації або організовані групи мешканців міста Мелітополя.

Для ліквідації карантинних рослин (ручне прибирання) може бути обрана:

-          локація, яка пропонується відділом з благоустрою та екології,

- інша локація, за погодженням з відділом з благоустрою та екології виконкому, яка не обслуговується комунальними підприємствами міста і загальна площа якої не менша за 400 м2.

Після закінчення акції всім учасникам (громадським організаціям або організованим групам) надається сертифікат на право отримання саджанців зелених насаджень (на вибір учасника) на суму 5000 грн. для висадки у жовтні-листопаді 2017 року на обраній учасником акції території міста за погодженням з постійно діючою комісією з обстеження зелених насаджень у м. Мелітополі.

Заявки щодо участі в акції «Дихай вільно!» приймаються до 05.09 у відділі з благоустрою та екології виконкому за адресою:

вул. Ярослава Мудрого б.2, тел.: 44-45-54. 

Перелік локацій:

  1. вул. Івана Алексєєва, 36, в районі кафе „Зурбаган”;
  2. пров. Елеваторний, в районі балки Кізіярської;
  3. сквер на перехресті вул. Ногайської і вул. Володимира Тимошенка.
ПЕРЕЛІК
карантинних бур'янів, які мають
карантинне значення в Україні  
      Амброзія полинолиста;
      Гірчак рожевий (повзучий);
      Повитиці (всі види);
      Паслін колючий;
      Сорго алепське, гумай;
      Ценхрус якірцевий (малоквітковий).  
ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ, ОРГАНІЗАЦІЙ ТА УСТАНОВ М. МЕЛІТОПОЛЯ

  Основні положення законодавства України стосовно дотримання норм та вимог щодо благоустрою прилеглої (закріпленої) території підприємствами, організаціями і установами міста Мелітополь.

Відповідно до вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ДБН Б.2.2-5:2011 та Правил благоустрою території м. Мелітополя підприємства, установи та організації у сфері благоустрою населених пунктів зобов’язані:

Продолжение материала
ПРО ПОДАННЯ ЗАПИТІВ НА ФІНАНСУВАННЯ ПРИРОДООХОРОННИХ ЗАХОДІВ НА 2018 РІК

Відповідно до Порядку планування та фінансування природоохоронних заходів з обласного та місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища, затвердженого розпорядженням голови Запорізької обласної державної адміністрації від 03.02.2014 № 24 зі змінами, та Положення про Мелітопольський міський фонд охорони навколишнього природного середовища, затвердженого рішенням 59 сесії Мелітопольської міської ради VІ скликання від 22.08.2014 № 6/7, (http://mlt.gov.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=11511&Itemid=429) юридичні особи, які мають пропозиції щодо поліпшення якості навколишнього природного середовища та забезпечення екологічної безпеки населення, мають право подавати Запити до Запорізької обласної державної адміністрації, виконавчого комітету Мелітопольської міської ради, райдержадміністрації для вирішення питання про повне або часткове фінансування цих заходів.

Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следующая > В конец >>

Всего 64 - 72 из 77

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021