Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Новини, оголошення
Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради закликає не спалювати суху траву

Спалювання сухих рослинних залишків  для наших громадян стало настільки звичним, що практично не звертається увага на те, якої шкоди це завдає довкіллю і здоров’ю людей. З листям і рослинними залишками часто спалюється і безліч усілякого сміття, що істотно підсилює забруднення атмосфери.   

На присадибних ділянках рослини нерідко окропляють пестицидами, які також вивільняються у повітря при згорянні листя чи трави. Найбільше пестицидів містить бадилля картоплі, яке ми так рясно окропляємо від колорадського жука.

Продолжение материала
ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ!

Згідно з розпорядженням голови Запорізької обласної державної адміністрації від 17.12.2013 № 599 «Про затвердження заходів щодо організації ведення державного обліку, моніторингу та державного регулювання у сфері поводження з відходами на території Запорізької області», всім суб’єктам господарської діяльності необхідно провести інвентаризацію джерел утворення відходів і відходів виробництва та споживання, а звіти про інвентаризацію надати до Департаменту екології та природних ресурсів Запорізької обласної державної адміністрації за формами, що додаються.

Надання консультативно-методологічної допомоги при підготовці звіту з інвентаризації джерел утворення відходів і відходів виробництва та споживання,  ведення державного обліку та моніторингу в сфері поводження з відходами здійснюється Департаментом екології та природних ресурсів Запорізької обласної державної адміністрації за адресою: 69035, м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, 72а, тел. 8(061)224-70-28, e-mail:  Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Електронний вид форми для заповнення звіту 

ІV Міжнароднa науково-практичнa конференція "Екологія – філософія існування людства"

  Прес-реліз

17 травня 2017 року відбудеться ІV Міжнародна науково-практична конференція "Екологія – філософія існування людства".

Конференція започаткована за сприяння Виконавчого комітету Мелітопольської міської ради з метою акцентування уваги громадськості на важливих екологічних питаннях нашого краю.

 

 

Продолжение материала
ЗАХОДИ ЩОДО БОРОТЬБИ З КАРАНТИННИМИ РОСЛИНАМИ, БУР’ЯНАМИ ТА НЕСВОЄЧАСНИМ ПОКОСОМ ТРАВ

Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради повідомляє, що згідно з ст. 12 Закону України «Про карантин рослин» землекористувачі та власники земельних ділянок повинні  виконувати фітосанітарні правила та здійснювати фітосанітарні заходи у межах прилеглих та закріплених територій, сприяти проведенню карантинних  заходів.

Для запобігання розповсюдженню карантинних рослин і бур’янів, які сприяють виникненню алергічних захворювань у населення  проводиться комплекс заходів щодо боротьби з несвоєчасним покосом трав на території    м. Мелітополя, згідно з Планом заходів щодо локалізації та ліквідації карантинних рослин та бур’янів на території м. Мелітополя протягом вегетаційного періоду 2017 року, затвердженого розпорядженням Мелітопольського міського голови від 04.05.2017 № 201-р.

 

Продолжение материала
Безкоштовна реєстрація домашніх тварин

Відділ з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради повідомляє, що аnimal-id.info — це єдина база даних, яка забезпечує безкоштовну реєстрацію домашніх тварин, в якій передбачено можливість ідентифікації тварин мікрочіпом або жетоном.

Пропонуємо всім власникам домашніх тварин безкоштовно зареєструвати своїх улюбленців на платформі аnimal-id.info і скористатися перевагами міжнародної інтеграції з обміну інформацією про ідентифікованих тварин та інших адаптованих, зручних і необхідних сервісів цієї платформи.

Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следующая > В конец >>

Всего 73 - 77 из 77

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021