Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Реформування системи професійного навчання

Реформування системи професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Становлення демократичної, правової, соціальної держави, розвиток засад громадянського суспільства, інтеграція України до стандартів Європейського Союзу, проведення адміністративної реформи, зокрема реформи системи державної служби, потребують підготовки нової генерації керівників і фахівців органів державної влади та органів місцевого самоврядування, формування професійно підготовленого кадрового резерву для заміщення посад у структурах державного апарату.
Підвищення професіоналізму державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування є одним із стратегічних напрямів Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».
Продолжение материала
Формування кадрового резерву на 2014 рік
 
Мелітопольське міськрайонне управління юстиції Запорізької області розпочало роботу з формування кадрового резерву на заміщення посад державних службовців  шостої та сьомої категорії,  на 2014 рік.

Особи, які мають бажання на включення до кадрового резерву, повинні мати громадянство України,  вищу юридичну освіту, володіти державною мовою, комп’ютером в обсязі користувача.


Продолжение материала
Заочна форма навчання у Класичному приватному університеті
Постановою Кабінету Міністрів України від 13 травня 2013 № 350 затверджено Державну цільову програму розвитку державної служби на період до 2016 року. Завдяки реалізації Державної цільової програми у діяльність органів виконавчої влади буде впроваджено систему управління людськими ресурсами, яка передбачатиме, зокрема, заходи щодо забезпечення органу виконавчої влади висококваліфікованими кадрами з урахуванням вимог до рівня професійної компетентності державних службовців на кожній посаді.

Класичний приватний університет здобув високий авторитет в системі органів державної влади України, підтвердив свою лідерську роль у розвитку теорії і методології державного управління, досяг значних позитивних результатів у виконанні головного завдання – готувати високопрофесійні кадри для державного управління та місцевого самоврядування. Адже підготовка фахівців освітньо-кваліфіційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.15010002  «Державна служба» галузі знань «Державне управління» в магістратурі класичного приватного університету здійснюється з 2005 року. Освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр» за спеціальністю «Державна служба» вже отримала більше 400 публічних службовців області.


Продолжение материала
Добрик крокує планетою
  Шановні добродії!

За підтримки міжфракційного депутатського об`єднання по сприянню здійсненню Програми «Добрик-Всесвіт» Верховної Ради України, Всесвітньої програми «Добрик крокує Європою, планетою. Піввіку»(2008-2018 рр.), Програми «Добрикіада-Всесвіт», «З Добриком - в двадцятку найбільше розвинутих країн світу» громадська організація «Добрик крокує планетою», Добрик-Фонд, Фонд Добра  запрошують взяти участь в підготовці випусків Книги рекордів Добра (Добрики і Добрички, Добрик-Лауреати)».

Оголошено безперервний Конкурс на кращі розповіді на тему: «Розкажіть про випадок(випадки), що пов’язані з Добром, Добриком і Добричкою, які Вас найбільше вразили в житті».

Розповіді можуть направлятись на паперових і електронних носіях, в вигляді документальних і ігрових відео- і кінофільмів, які зняті будь-якими камерами або мобільними телефонами, представлені у вигляді окремих або декількох малюнків, яких завгодно художніх виробів.
Продолжение материала
Стажування у Німеччині навесні 2014 року
 Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини запрошує 15 молодих співробітників державних установ України пройти тритижневе стажування у Федеральному міністерстві закордонних справ Німеччини в рамках «High Level Experts Programme» (HLEP) навесні 2014 року. 
Продолжение материала
Підготовчі курси

У Національній академії державного управління при Президентові України в м.Києві (далі –Національна академія) з 16 вересня 2013 року розпочинається набір слухачів на підготовчі курси, які функціонують відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 19 липня 2011 року (серія АГ № 508986).

Навчальний план підготовчих курсів розроблений на основі програм вступних екзаменів до Національної академії за спеціальностями галузі знань «Державне управління». Викладання забезпечують висококваліфіковані науково-педагогічні працівники Національної академії.

Термін навчання становить один місяць. Форма навчання вечірня.

Продолжение материала
Відбір управлінських кадрів для стажування у Німеччині за програмою «Українська ініціатива»
Українська ініціатива22 та 23 травня у м. Києві буде проводитись конкурсний відбір для стажування у Німеччині у 2013 році управлінських кадрів за програмою «Українська ініціатива»
Продолжение материала
Навчання в Національному університеті «Одеська юридична академія»
Національний університет «Одеська юридична академія»Для забезпечення реалізації стратегічних пріоритетів соціально-економічної політики та гуманітарного розвитку суспільства, визначених Президентом України В.Ф.Януковичем, в умовах модернізації держави та змін у законодавстві виникла гостра необхідність покращення професійної підготовки керівників та службовців органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.
Продолжение материала
«Музична школа – 2013»
 23-24 лютого 2013 року у місті Києві відбудеться V Всеукраїнський фестиваль дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Музична школа – 2013» за участю юних виконавців з усіх регіонів України (Положення про фестиваль додається).

Продолжение материала
Підготовчі курси

 У Національній академії державного управління при Президентові України в м.Києві (далі –Національна академія) з 9 січня 2013 року розпочинається набір слухачів на підготовчі курси, які функціонують відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 19 липня 2011 року (серія АГ № 508986).
Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следующая > В конец >>

Всего 31 - 40 из 81

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021