Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
До уваги платників: НОВІ РАХУНКИ ДЛЯ СПЛАТИ ПОДАТКІВ І ЗБОРІВ
 

 

 

  

    З 01 жовтня 2019 року розпочнуть діяти нові бюджетні рахунки для сплати податків і зборів,відкритих відповідно до вимог стандарту IBAN




Продолжение материала
Шановні платники податків!
 

 

 

    Зверніть увагу, що у зв’язку з реорганізацією Державної фіскальної служби України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року №1200 "Про утворення Державної податкової служби України та Державної митної служби України" та відповідно до вимог наказу Міністерства фінансів України від 06.06.2017р. №557 "Про затвердження Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03.08.2017р. за №959/30827, заяви про приєднання до договору про визнання електронних документів укладаються в особі в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Рачинського Руслана Михайловича.


 

 

З бюджету повернено 765,3 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб
 

 

 

  

    Всі працюючі, у яких  із нарахованої заробітної плати утримується податок на доходи фізичних осіб (далі – ПДФО), на законних підставах можуть повернути з бюджету частину сплаченої суми, тобто скористатись правом на податкову знижку на певні дозволені документально підтверджені витрати (перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки, визначено у п. 166.3 ст. 166 Податкового кодексу України).






Продолжение материала
За забруднення довкілля запорізькі підприємства сплатили майже чверть мільярда гривень
 

 

 

 

    У січні-серпні виробники Запорізького регіону перерахували до бюджетів усіх рівнів 248,5 мільйона гривень екологічного податку (без даних великих платників, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП). Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, рівень сплати "екоподатку" до минулорічних показників збільшився на 32,6 мільйона.






Продолжение материала
Що необхідно враховувати при формуванні статутного капіталу
 

 

  

 

 

   


 

   До 3-ї групи платників єдиного податку належать юридичні особи - суб’єкти господарювання будь-якої організаційно-правової форми, у яких протягом календарного року обсяг доходу не перевищує 5 млн гривень.







Продолжение материала
Що необхідно знати про порядок надання звітності?
 

 

  

 

 

   


 

    У разі зміни місцезнаходження суб’єктів господарювання - платників податків сплата визначених законодавством податків і зборів після реєстрації здійснюється за місцем попередньої реєстрації до закінчення поточного бюджетного періоду (ст. 45 Бюджетного кодексу України).







Продолжение материала
Особливості відображення у податковому розрахунку за  формою № 1-ДФ?
 

 

  

 

 

   

    При нарахуванні (виплаті) доходів фізичним особам -  підприємцям (не залежно від системи оподаткування) та самозайнятим особам податкові агенти зобов’язані відобразити такі доходи у податковому розрахунку за формою № 1-ДФ за звітний квартал, у якому вони були нараховані.








Продолжение материала
Сплата земельного податку садівничими товариствами
 

 

  

 

 

   

    Платниками земельного податку є, зокрема, власники земельних ділянок та землекористувачі, а об’єктами оподаткування – земельні ділянки, що перебувають у власності або користуванні.








Продолжение материала
Поліпшили об’єкт оренди. Наслідки для оподаткування ПДВ
 

 

  

 

 

   

   Об’єктом оподаткування ПДВ є операції, зокрема, з постачання товарів, у тому числі операції з безоплатної передачі, та послуг, місце постачання яких розташоване на митній території України (п. 185.1 ст. 185 Податкового кодексу).








Продолжение материала
Благодійна організація оплатила лікування.
 

 

  

 

 

   

    З метою оподаткування податком на доходи фізичних осіб до розрахунку загального місячного (річного) оподатковуваного доходу фізичної особи не включаються та, відповідно, не підлягають оподаткуванню кошти або вартість майна (послуг), що надаються за рахунок коштів благодійної організації як допомога на лікування та медичне обслуговування платника податку або члена сім’ї фізичної особи першого ступеня споріднення, дитини, яка перебуває під опікою або піклуванням платника податку, за умови документального підтвердження витрат, пов’язаних із наданням зазначеної допомоги (у разі надання коштів), у тому числі, але не виключно, для придбання ліків, донорських компонентів, протезно-ортопедичних виробів, виробів медичного призначення для індивідуального користування інвалідів.








Продолжение материала
Дізнайтесь більше про свого бізнес-партнера
 

 

  

 

 

   

   На офіційному веб-порталі за посиланням http://sfs.gov.ua/  розміщено електронний сервіс «Дізнайтесь більше про свого бізнес-партнера».









Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 12 - 22 из 617

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021