Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Робота податківців по виявленню порушників триває

Мелітопольські податківці викривають незаконну торгівлю на території обслуговування МОДПІ.

Співробітниками оперативного управління Мелітопольської ОДПІ в ході операції «курорт» при перевірці деяких закладів громадського харчування та магазинів розташованних в смт. Кирилівка встановлено факти реалізації алкогольних напоїв, без наявності ліцензії на право роздрібної торівлі алкогольними напоями мелітопольськими та запорізькими громадянами. Описано алкогольних напоїв на суму 27,103 тис. грн. та вилучено до ОУ Мелітопольської ОДПІ. В діях громадянина вбачаються дії передбачені ч.1 ст.156 КУпАП.   

Також на АЗС, розташованій в м. Мелітополь встановлено факт функціонування АЗС без наявності дозволу на початок роботи та види робіт підприєвства, діяльність якого пов'язана з використанням машин, механізмів та устаткування підвищенної небезпеки громадянином, який мешкає в м. Мелітополь. Описано дизельного палива на суму 21,450 тис. грн. та обладнення на суму 35 тис. грн. ТМЦ зберігаються на відповідальному зберіганні. В діях громадянина вбачаються дії передбачені ст.164 КУпАП.
 
За інформацією МОДПІ.
Концепция реформы налоговой системы Украины 2014
 
В Министерстве экономического развития и торговли Украины ждут замечаний и предложений по проекту Концепции реформы налоговой системы.

На сайте Минэкономразвития (раздел «Обсуждение проектов документов») обнародован проект распоряжения Кабинета Министров Украины «Об одобрении Концепции реформирования налоговой системы Украины» (далее — проект Концепции).

Проект Концепции разработан во исполнение поручения Премьер-министра Украины Арсения Яценюка относительно представления на рассмотрение Кабинета Министров Украины проекта Концепции реформирования налоговой системы и новой редакции Налогового кодекса Украины.

Проект Концепции разработан с учетом предложений членов рабочей группы по вопросам подготовки новой редакции Налогового кодекса Украины, состав которой утвержден приказом Минэкономразвития от 08.05.2014 № 534 и в которой включены представители центральных органов исполнительной власти, общественных организаций, ассоциаций и аудиторских компаний.
Продолжение материала
Служба финрасследований будет создана в рамках реформирования налоговой системы
 
Создание Службы финрасследований - это сокращение количества проверок бизнеса. Об этом заявил  первый заместитель председателя Государственной фискальной службы Украины Владимир Хоменко в рамках семинара, посвященного обсуждению концепции создания Службы финансовых расследований, соответствующих законодательных изменений налогового законодательства и механизмов их применения.

- На сегодня в Украине насчитывается около 80 контролирующих органов, осуществляющих различные проверки представителей бизнеса. Служба финансовых расследований, в первую очередь, имеет целью уменьшить давление на бизнес. Т.е. проверки осуществлять только один государственный орган, - отметил Владимир Хоменко.

В семинаре приняли участие представители общественности и бизнеса, их интересовали, в частности, вопрос о расходах на создание СФР, критериев отбора кадров и полномочий Службы.
 
Первый заместитель Председателя ГФСУ подчеркнул, что приоритетными направлениями работы ведомства станут борьба с теневой экономикой, отмыванием средств, полученных преступным путем, коррупцией и контроль за расходами чиновников.
Продолжение материала
Строки подання звітності та сплати ПДВ у серпні

 

Суб’єкти господарювання, які звітують з ПДВ помісячно податкову декларацію за липень 2014 року повинні подати до 20 серпня 2014 року включно. А сплатити податкові зобов’язання, зазначені у поданій податковій декларації, потрібно до 29 серпня 2014 року включно.

Також, разом із декларацією потрібно подати копії записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних в електронному вигляді за липень 2014 року. Це стосується і платників ПДВ, які звітують поквартально. Вони теж повинні щомісячно (в терміни, що передбачені для подання податкової звітності – календарний місяць) подавати копії записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних в електронному вигляді.

Відповідна норма визначена п.49.18 ст.49 та п.57.1 ст. 57 розділу II, п.201.15 ст.201 розділу V Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями, повідомляють у МОДПІ.

Також податківці звертають увагу на нову адресу веб-сторінки ДФСУ: http://sfs.gov.ua

Ставка военного сбора составляет 1,5 процента от объекта налогообложения

В Мелитопольской ОГНИ ответили на актуальные вопросы по военному сбору.

С 3 августа 2014 вступил в силу Закон Украины от 31 июля 2014 N 1621 «О внесении изменений в Налоговый кодекс Украины и некоторые другие законодательные акты» (далее - НКУ), которым, в частности, установлен военный сбор.

Военный сбор, согласно внесенным в НКУ изменений, устанавливается временно, до 1 января 2015.

Плательщиками военного сбора являются лица, определенные п. 162.1 ст. 162 НКУ.
А именно:
- физическое лицо - резидент, получающий доходы как из источника их происхождения в Украине, так и иностранные доходы;
- физическое лицо - нерезидент, получающее доходы из источника их происхождения в Украине;
- налоговый агент.
Продолжение материала
Зустріч із бізнесом та громадськістю в МОДПІ 22.08.2014

Мелітопольська ОДПІ Головного Управління Міндоходів у Запорізькій області повідомляє, що 22 серпня 2014 року о 14.00 у приміщенні Мелітопольської ОДПІ за адресою: Мелітополь, вул. Кірова, 31 актовий зал (3 поверх, кабінет 320) відбудеться зустріч із бізнесом та громадськістю за участі виконуючого обов’язки заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Запорізькій області Я.В. Яворського з питання необхідності створення Служби фінансових розслідувань.
МОДПІ інформує
  Довідка про доходи осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність, надається тільки за звітний рік.

Фізичні особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, можуть отримати довідку про доходи. Для цього зазначені особи повинні подати відповідний запит до органу доходів і зборів за місцем своєї податкової адреси. Така довідка видається не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту. Довідка формується на підставі поданої податкової декларації такої фізичної особи.

Оскільки звітним періодом для фізичних осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність, є рік, то довідку про доходи таких суб’єктів господарювання орган доходів і зборів надає за період, що дорівнює звітному року.

Порядок оподаткування доходів, отриманих фізичною особою, яка провадить незалежну професійну діяльність, регулюється положеннями ст. 178 Податкового кодексу України.
Продолжение материала
С 1 августа вновь дорожают алкогольные напитки

По информации Мелитопольской объединенной налоговой инспекции, с 1 августа 2014 года устанавливаются, в частности, следующие минимальные цены за бутылку алкогольного напитка:

- водка и ликеро-водочная продукция – 39,9 грн. (0,5 л), 55, 86 (0,7 л), 79, 80 (1л);
- виски - 88,5 (0,5 л), 123,90 (0,7 л), 177,00 (1л);
- коньяк (бренди) три звездочки - 59,01 (0,5 л), 82,61(0,7 л), 118,02 (1л).

Также установлена розничная цена за бутылку вин в стеклянной таре 0,7 л и 0, 75 л, в зависимости от кода продукции  - от 20 грн. до 33 грн.

Подробнее ознакомиться с оптово-отпускными розничными ценами на отдельные виды  вышеуказанной продукции можно здесь.
Налоговики изъяли более 60-ти литров алкоголя из незаконного оборота на побережье

В центре внимания контролирующих органов - борьба с нарушениями налогового законодательства на побережье Азовского моря.

Сотрудниками отдела налоговой милиции Мелитопольской ОГНИ Главного управления Миндоходов в Запорожской области на территории обслуживания с начала курортного периода текущего года выявлены следующие нарушения законодательства: реализация табачных изделий без наличия лицензии на право розничной торговли табачными изделиями; реализация алкогольных напитков без разрешительных документов (лицензии на право розничной  торговли алкогольными напитками).

С начала курортного периода из незаконного оборота было изъято 60,1 л алкогольных напитков на общую сумму 47,783 тыс. грн. и 1,449 тыс. пачек табачных изделий на общую сумму 17,568 тыс. грн., сообщают в МОГНИ.

Терміни сплати земельного податку

До уваги власників земельних ділянок!

Мелітопольська ОДПІ звертається до громадян міста та району - власників земельних ділянок із нагадуванням, що суми земельного податку необхідно сплатити в термін до 29 серпня 2014 року.

Найближчим часом всі отримають повідомлення – рішення з розрахованою сумою податку. Громадян, які  не отримають в термін до 25 червня поточного року відповідне рішення, запрошують звернуться до Мелітопольської ОДПІ за адресою: м. Мелітополь  вул. Кірова 31. каб. 215.
Как подать запрос на информацию в Миндоходов
 
Запрос на информацию подается физическим или юридическим лицом, объединением граждан без статуса юридического лица в Миндоходов в устной или письменной форме во время личного приема или путем отправления по почте, электронной почте, телефаксу или по телефону.

Запрос на информацию подается в произвольной форме.

Запрос на информацию должен содержать:
- фамилию, имя, отчество (наименование) заявителя, почтовый адрес, адрес электронной почты или номер средства связи (если есть);
- общее описание информации или вид, название, реквизиты или содержание документа, по которому сделан запрос (если спрашивающему это известно);
- подпись и дату (при условии предоставления письменного запроса).

Предварительная запись граждан
на личный прием к должностным лицам Мелитопольская ОГНИ ГУ Миндоходов в Запорожской области осуществляется с понедельника по пятницу с 9.00 до 13.00 и с 13.45 до 18.00 (в пятницу - до 16.45) в телефонном режиме по номеру: (0619) 42-58-11.

Публичная информация
: (0619) 42-58-11.
 
<< В начало < Предыдущая 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следующая > В конец >>

Всего 540 - 550 из 617

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021