Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Запрошуємо долучитись до «Культурного декрету в музеї»!
 

    7 грудня в Мелітопольському міському краєзнавчому музеї відбудеться презентація проекту "Культурний декрет в музеї". Запрошуємо Вас долучитися до історії, природи і культури міста, а Ваших малюків погратися в музеї! Початок об 11.00.

Для дітей обладнано теплу підлогу, дитячі меблі, м'які крісла-груші та модулі, пеленатор, інші зручності для малюків, а найважливіше - розвиваючі іграшки!

Батьків чекає цікава програма. Вхід вільний

 

У Музеї відбувся захід з нагоди 90-річчя відомого мелітопольця Миколи Івановича Туровцева
   

   4 грудня в Мелітопольському міському краєзнавчому музеї відбувся захід «Видатний  український селекціонер» з нагоди  90-річчя з дня народження відомого мелітопольця Миколи Івановича Туровцева.

Продолжение материала
«Гангстерська вечірка»» у бібліотеці
   

   30 листопада  двері читального залу бібліотеки ім. М. Лермонтова гостинно відкрилися для охочих провести Ненудні сутінки в бібліотеці. Всі, хто цього чарівного вечора заглянув до бібліотеки, потрапив на гангстерську вечірку, де познайомився з главою італійської мафії Великим Доном Юріко, королевою Блеф та з представниками східної, слов'янської та італійської мафій.

Продолжение материала
Про історію та традиції караїмів йшлося на зустрічі в дитячій бібліотеці

 

    Креатив-лабораторія «Культура народів рідного краю» бібліотеки «Мальвіна» знову відчинила свої двері для охочих пізнати традиції різних національностей. В рамках креатив-лабораторії, вже були проведені зустрічі юних мелітопольців з представниками єврейської та болгарської національно-культурних товариств. 29 листопада в дитячій бібліотеці «Мальвіна» відбулась знайомство з Мелітопольським національно-культурним караїмським товариством «Джамаат». Караїми - нащадки давніх хазарів. Сьогодні це один з малочисельних народів на землі і караїмська мова походить з древніх тюркських мов.


Продолжение материала
Маленьким мелітопольцям розповіли про болгарську культуру
   

   Креатив-лабораторія «Культура народів рідного краю», яка діє на базі дитячої бібліотеки, вже стала її візитівкою та майданчиком для яскравих інтеркультурних зустрічей. В її рамках бібліотека «Мальвіна» знайомить з традиціями різних народностей, які понад 230 років живуть в гармонії на землях мелітопольщини. 28 листопада до креатив-лабораторії завітало «Мелітопольське товариство болгарської культури «Балкани». А уважними слухачами стали вихованці Мелітопольського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.


Продолжение материала
У музеї презентували збірку «Історико-культурні та природні пам'ятки Мелітопольського району»
   

   27 листопада в Мелітопольському міському краєзнавчому музеї відбулась презентація книги, що вже має власну історію. З 2009 по 2016 рік на базі районного методоб'єднання учителів історії та правознавства здійснювався колективний проект шкіл Мелітопольського РВО зі створення краєзнавчої збірки «Історико-культурні, археологічні і природні пам'ятки Мелітопольського району».


Продолжение материала
Відбулася презентація нової книги Сергія Авдєєнка «Женщина и аэроплан»
   

   В чарівний світ театру потрапили гості презентації нової книги Сергія Авдєєнка «Женщина и аэроплан», яка відбулась 19 листопада в читальному залі центральної міської бібліотеки ім. М. Ю. Лермонтова. Книга «Женщина и аэроплан» цікава тим, що складається з п’єс та кіносценаріїв. Назву книжці дала п’єса «Женщина и аэроплан», в основу якої покладено історію знайомства та сімейного життя видатного художника, нашого земляка Олександра Тишлера та його першої дружини Анастасії Гроздової.


Продолжение материала
Молодь запрошує на літературно-музичний вечір
   

   Осінь – це найкраща пора, щоб проводити затишні вечори у компанії ліричних пісень і душевної поезії. 20 листопада на базі молодіжного центру «People.ua» відбудеться традиційний літературно-музичний вечір. Молодь чекає всіх, хто готовий поділитися або насолодитися літературою і музикою.


Продолжение материала
Запрошуємо на презентацію збірки п'єс і сценаріїв Сергія Авдєєнка
   

   19 листопада Центральна міська бібліотека ім. М. Лермонтова запрошує на презентацію збірки п'єс і сценаріїв Сергія Авдєєнка "Женщина и аэроплан".


Продолжение материала
В бібліотеках з нагоди Міжнародного дня толерантності мелітопольські учні вчаться доброзичливості
   

   В бібліотеці ім. В. Маяковського з учнями 9-х класів ЗОШ № 7 відбулася година толерантності під гаслом «Почути один одного». Бібліотекарі підготували для гостей інтерактивну програму: вікторини, турніри та конкурси.


Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 31 - 40 из 1015

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021