Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Субботние ярмарки 20.06.2020
   20 червня 2020 року відбудуться ярмарки з продажу сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки за адресами: вул. Університетська, 5; вул. Гагаріна, 1-3; бульв. 30-річчя Перемоги, 31; просп. 50-річчя Перемоги, 36 а.

Режим роботи ярмарків з 07:00 до 14:00.

Основний принцип проведення ярмарків - це ціни, які повинні бути нижчими за ринкові на 10-15 %. У разі перевищення учасниками ярмарків рекомендованих цін просимо повідомляти управління з розвитку підприємництва та промисловості виконавчого комітету Мелітопольської міської ради із зазначенням номера машини продавця за тел.: 6-12-96, 44-45-72. Також повідомляємо, що на вимогу покупця, продавець зобов'язаний надати документи, що підтверджують якість продукції.

З питань організації та проведення ярмарків звертатися до КП "Мелітопольжитлосервіс" за тел. 6-14-81.

Продолжение материала
До уваги мешканців міста!
   

    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) та постанови головного санітарного лікаря України від 27.04.2020 №14 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби Covid-19 в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках», з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби Covid-19 дозволено проводити ярмарки з продажу сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки виключно на території діючих ринків міста Мелітополя, за наявності реєстрації агропродовольчого ринку, як оператора ринку харчових продуктів відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».


Продолжение материала
До відома суб'єктів господарювання сфери торгівлі
   

    В рамках реалізації проекту “Купуй Мелітопольське!” та з метою аналізу факторів, які впливають на визначення підприємствами торгівлі постачальників товарів, виконавчий комітет Мелітопольської міської ради Запорізької області звертається до суб'єктів господарювання сфери торгівлі з проханням заповнити анкету за посиланням.


Продолжение материала
До уваги суб’єктів господарювання!
   

На час карантину Урядом України запроваджено державне регулювання цін на товари, що мають істотну соціальну значущість і товари протиепідемічного призначення.


Продолжение материала
До відома суб’єктів господарювання
   

     З 18.05.2020 набирає чинності постанова Кабінету міністрів України від 22.04.2020 №341 “Про заходи щодо стабілізації цін на товари, що мають істотну соціальну значущість, товари протиепідемічного призначення”.


Продолжение материала
До уваги суб'єктів господарювання!
   

    Компанія ТОВ «Європейська технічна допомога» є офіційним консультаційним центром за проєктом ПРООН «ПРОГРАМА ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗБУДОВИ МИРУ» та забезпечує консультаційну та дорадчу підтримки новостворених ММСП в Луганській, Донецькій та Запорізькій областях за напрямками: облік та оподаткування, юридична підтримка, маркетинг, розвиток бізнесу.


Продолжение материала
До відома суб’єктів представників бізнесу, фермерів, виробників сільськогосподарської продукц
       15 квітня 2020 року стартував проєкт “Відкритий ринок” - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств, покликаний допомогти їм знайти своїх покупців, які у свою чергу отримують можливість придбати якісні свіжі продукти. Ініціатори проєкту — громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” у партнерстві з Асоціацією міст України”.


Продолжение материала
Управління з розвитку підприємництва та промисловості нагадує суб’єктам господарювання

 У відповідності до наказу Мінагрополітики від 10 лютого 2016 року №39 "Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам", зареєстрованого в Мін'юсті 12 березня 2016 року за № 382/28512, розпочато процес державної реєстрації потужностей. Згідно вимог статті 25 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та /або обігу (торгівлі) харчових продуктів.

Продолжение материала
Виробників аграрної продукції Запорізької області запрошують скористатися «Відкритим ринком»
 

   Це соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств. На спеціальному інтерактивному сайті https://rynok.in.ua/ фермери з усієї України зможуть розмістити інформацію про власну продукцію, а споживачі легко її знайти. Проєкт некомерційний, тому користування платформою є безкоштовним. Проєкт є всеукраїнським, проте, споживачі зможуть знайти продукцію у своїй області після того, як в ній зареєструється перший виробник.

Продолжение материала
До уваги мешканців міста!
  

 Щорічно в місті Мелітополі проводиться конкурс «Краща торгова марка, що обрана мелітопольцями». Пропонуємо Вам взяти активну участь в голосуванні, адже саме від Ваших голосів буде залежати вибір найкращої торгової марки міста.

Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 67 - 77 из 657

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021