Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Повідомна реєстрація галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів

Шановні громадяни міста Мелітополя!

 На виконання пункту 7 Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України «Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів» від 13.02.2013 № 115, управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області, повідомляє, що протягом  квітня 2015 року проведена повідомна реєстрація шести колективних договорів, однієї колективної угоди та двох змін та доповнень до колективного договору підприємств (установ, організацій) м. Мелітополя.

Продолжение материала
Повідомна реєстрація галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів

Шановні громадяни міста Мелітополя!

 На виконання пункту 7 Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України «Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів» від 13.02.2013 № 115, управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області, повідомляє, що протягом  березня 2015 року проведена повідомна реєстрація п’яти колективних договорів, однієї колективної угоди та чотирьох змін та доповнень до колективного договору підприємств (установ, організацій) м. Мелітополя.

Продолжение материала
Тренінгова робота з вимушеними переселенцями з Донецької та Луганської областей

 17 лютого 2015 року у місці компактного проживання переселенців із зони АТО в місті Мелітополь на базі ТОВ «Санаторій-профілакторій МЕМЗ» відбулося тренінгове заняття «Управління стресом: допомога дитині» для членів сімей, вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей.

Чергове заняття було продовженням теми «Управління стресом: допомога собі», яка розглядалась на попередньому тренінгу. Спеціалісти Мелітопольського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, які проводили тренінг, продовжили відповідати на хвилюючі питання учасникам тренінгу та надали батькам знання щодо взаємодії з дитиною для подолання негативних наслідків стресу.

Продолжение материала
Управління соціального захисту населення повідомляє!
 

    Громадяни України із числа дітей-інвалідів віком від 16 років та інваліди І-ІІІ груп, які не досягли пенсійного віку, які не потребують сторонньої допомоги та виявили бажання здобути професійно-технічну освіту мають можливість отримати її у Центрах професійної реабілітації інвалідів.

    Відбір до Центрів здійснюється протягом року. Проходження професійної реабілітації для оволодіння робітничими професіями здійснюється у Запорізькому обласному центрі професійної реабілітації інвалідів  (м. Бердянськ), у Всеукраїнському центрі професійної реабілітації інвалідів (с. Лютіж, Київської області) та в інших Центрах, які знаходяться на території України. Навчання здійснюється за 17 професіями.

    За більш детальнішою інформацією просимо звертатись до управління соціального захисту населення за адресою: м. Мелітополь, просп. Б. Хмельницького, буд. 68а, каб. № 9, тел. 42 83 25.

Про виплату грошової компенсації за невикористані санаторно-курортні путівки
 

 Управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області інформує інвалідів війни, які зареєстровані у м. Мелітополь (крім пенсіонерів Міністерства оборони та інших силових структур) та які ще не надали заяву на отримання грошової компенсації за невикористані санаторно-курортні путівки за 2015-2016, що вони мають право надати заяву за адресою: м. Мелітополь, просп. Б.Хмельницького, буд. 68а, каб. № 9, тел. 42-83-25. При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний номер, копію та оригінал пільгового посвідчення.


Повідомна реєстрація галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів

 На виконання пункту 7 Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України «Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів» від 13.02.2013 № 115, управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області, повідомляє, що протягом січня 2015 року проведена повідомна реєстрація трьох колективних договорів та двох змін та доповнень до колективного договору підприємств (установ, організацій) м. Мелітополя, а саме:

 - реєстрація колективного договору Управління Пенсійного фонду України в м. Мелітополі та Мелітопольському районі Запорізької області на 2015 - 2019 роки, який підписали від адміністрації – начальник Управління Пенсійного фонду України в м. Мелітополі та Мелітопольському районі Запорізької області, від трудового колективу – голова профспілкової організації працівників Управління Пенсійного фонду України в м. Мелітополі та Мелітопольському районі Запорізької області, зареєстровано 30.12.2014 № 01-15;

Продолжение материала
Графіки прийому громадян в управлінні соцзахисту населення
   Управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області доводить до відома мелітопольців графіки прийому громадян у 2015 році.
Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следующая > В конец >>

Всего 171 - 180 из 249

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021