Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Студсоветы обсудили актуальные вопросы

Студенты Мелитополя активно принимают участие в культурной жизни города и обсуждают первые результаты внедрения международной инициативы.

Каждый месяц учебного года под патронатом управления молодежи и спорта Мелитопольского горсовета проходят заседания членов студенческих советов всех учебных заведений города.

Как рассказала главный специалист управления Татьяна Несват, подобные встречи способствуют обмену опытом в сфере студенческого самоуправления, совместному планированию культурно-массовых мероприятий и акций. Благодаря активистам с каждым годом увеличивается количество волонтеров, готовых принять участие в реализации общественно-полезных дел.
Продолжение материала
ЗВІТ ПРО РЕАЛІЗАЦІЮ В УКРАЇНІ ІНІЦІАТИВИ «ПАРТНЕРСТВО «ВІДКРИТИЙ УРЯД»(07.2012 – 10.2013)
 
У вересні 2011 року Україна приєдналася до міжнародної Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», підтвердивши, що поділяє основні принципи Партнерства: забезпечення прозорості державного управління, залучення громадськості до формування та реалізації державної політики, протидія корупції та впровадження нових інформаційних технологій.

На початку 2012 року у тісній співпраці з громадськістю Кабінет Міністрів України розробив національний план дій з впровадження Ініціативи, який був представлений учасникам конференції Партнерства у м. Бразиліа (Федеративна Республіка Бразилія). План на 80 відс. складається з заходів, запропонованих громадськістю.

У липні 2012 року Урядом схвалений деталізований план заходів з впровадження Ініціативи. Крім того, створена Координаційна рада з реалізації Ініціативи, до складу якої увійшли представники органів виконавчої влади та інститутів громадянського суспільства. Також за участю міжнародних організацій, що працюють в Україні та підтримують впровадження Ініціативи, утворена Міжнародна рада.
 
Функціонує офіційний веб-сайт Ініціативи – http://ogp.gov.ua .

Перший рік впровадження Ініціативи дозволив реалізувати заходи, важливі для підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності Уряду. Водночас виявлені і проблемні питання, які вплинули на результативність виконання запланованих заходів. Координаційна рада з питань реалізації в Україні Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» ретельно вивчатиме ці питання та надасть Уряду пропозиції щодо подальшого належного розвитку відкритого урядування, зокрема і в новому плані дій України на 2014 – 2015 роки.

Звіт про реалізацію в Україні ініціативи "Партнерство "Відкритий уряд" (липень 2012 року - жовтень 2013 року).
Протягом 2013 року учасники координаційних рад обговорили низку важливих питань

Координаційні ради, до складу яких входять фахівці виконкому, представники бізнесу, депутати та  науковці, допомагають налагодити взаємодію між   органами виконавчої влади та суб’єктами фінансово-господарської діяльності, які працюють на території міста.

Про діяльність Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва та Координаційної ради з питань захисту прав споживачів розповів заступник міського голови Костянтин Горбачов.
Продолжение материала
Робота громадських рад Запорізької області
  У Запорізькому регіоні створено громадську раду при облдержадміністрації і 24 громадських ради при райдержадміністраціях та виконавчих комітетах міст обласного значення. У червні 2013 року відбулись звітно-виборчі збори із формування громадської ради при Бердянському міськвиконкомі, у м. Мелітополь працює кілька громадських органів, які успішно зарекомендували себе у попередні роки (координаційні ради підприємців, молоді та студентства, «афганців» та «чорнобильців» тощо). 
Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 Следующая > В конец >>

Всего 11 - 14 из 14

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021