Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Рейтинг м. Мелітополя за Міжнародним Індексом Інтеркультурності (ICC Index)
   

   Високий рейтинг м. Мелітополя за Міжнародним Індексом Інтеркультурності (ICC Index) цього року, що випереджає ряд міст Європи і світу, є результатом безперервного співробітництва багатонаціональної громади Мелітополя, лідерів міста, представників різних спільнот, освітян, активістів, уповноважених посадових осіб та відділів і структур виконавчої влади. Це досягнення є також приємним набутком Мережі #ІССUkraine, почесним учасником якої є місто Мелітополь. Найщиріші вітання Мелітополю під час зум-конференції передала координатора української мережі ІСС міст, д-р Ксенія Рубікондо.

Продолжение материала
До уваги мешканців міста
До уваги мешканців міста
 

        Мелітополь, як учасник Української Мережі Інтеркультурних Міст, основи якої було також закладено у Мелітополі під час відповідного Форуму у 2015 році, виграв Грант Програми РЄ «Інтеркультурні міста» «Впровадження та залучення культурного різноманіття на міжнародному рівні» для роботи над розвитком інтеркультурної компетенції. Результати проєкту будуть використовуватися 140 містами Програми Інтеркультурні міста у більш ніж 30 країнах світу. Партнером Мелітополя у даному проєкті на міжнародному рівні є австралійське інтеркультурне місто Балларат, Балларатска міська та інтеркультурна рада, Балларатский громадський центр здоров'я, Центр інтеркультурної молоді, та Балларатская міська молодіжна служба, на місцевому Мелітопольський міська рада, Центр соціологічних досліджень Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.


Продолжение материала
До уваги мешканців міста

 

Продолжение материала
До уваги мешканців міста
 

   В рамках проєкту Програми Ради Європи "Інтеркультурні міста" (ICC) "Впровадження та залучення культурного різноманіття на міжнародному рівні" та за методичної підтримки національного координатора Української Мережі Інтеркультурних Міст (ICC-Україна) пройшов 2-ий вебінар-тренінг з ICC компетентності (Інтеркультурна Компетенція). Прийняли участь українські ICC міста-партнери.


Продолжение материала
До уваги мешканців міста
   

    25.08. у Греції проходив INTERNATIONAL ART FESTIVAL «ORFEAS» у якому прийняв онлайн-участь караїмський ансамбль «ДЖАМААТ» ПК ім.. Т.Г.Шевченка, керівник Наталя Нестерова. Колектив гідно представив наше місто та виборов почесне звання Луареат І ступеню. Члени жюрі відмітили високу майстерність учасників колективу та професіоналізм керівника. Вітаємо  з  перемогою!


Відбувся круглий стіл до Міжнародного дня корінних народів світу
   

   7 серпня, напередодні Міжнародного дня корінних народів світу, у форматі Zoom-конференції Центр з вивчення нематеріальної культурної спадщини Приазов’я та Центр соціологічних досліджень Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького долучились до роботи круглого столу.


Продолжение материала
Інтеркультурний Мелітополь запрошує на зустріч
До уваги мешканців міста
   

Пропонуємо пройти важливу анкету для нашого міста за посиланням: https://forms.gle/PimMB21rAHKGfeU98
Стань частиною великої справи!

Анкета розроблена Центром соціологічних досліджень Мелітопольського державного педагогічного університету в рамках проєкту Програми Ради Європи «Інтеркультурні міста» (ІСС) «Впровадження та залучення культурного різноманіття на міжнародному рівні» та за методичної підтримки національного координатора Української Мережі Інтеркультурних Міст (ІСС-Україна). Проєкт реалізується ІСС містами-партнерами Мелітополь (Україна) і Балларат (Австралія).
 


Продолжение материала
Відбулось засідання робочої групи з моніторингу виконання Плану міжкультурної інтеграції
   

   08 липня у форматі Zoom-конференції відбулось засідання робочої групи з моніторингу виконання Плану міжкультурної інтеграції під головуванням заступника міського голови Светлани Бойко та радника міського голови з питань інтеркультурної інтеграції міста Мелітополь, директора центру соціологічних досліджень МДПУ Людмили Афанасьевої. До засідання долучилися координаторка Української Мережі Інтеркультурних Міст від Ради Європи Ксенія Хованова-Рубікондо та ректор Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького Анатолій Солоненко.


Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 1 - 10 из 162

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021