Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
МДПУ ім. Б. Хмельницького випала честь попрацювати разом з «Агентство розвитку Мелітополя»
   

    Центру соціологічних досліджень МДПУ ім. Б. Хмельницького випала честь попрацювати разом з Комунальною Установою «Агентство розвитку Мелітополя» над реалізацією проєкту Ради Європи ІСС «Впровадження та залучення культурного різноманіття на міжнародному рівні» (липень- листопад 2020 р.).Партнером Мелітополя у даному проєкті є австралійське інтеркультурне місто Балларат.


Продолжение материала
Шановні мелітопольці!
 

   Запрошуємо Вас взяти участь в анкетному опитуванні від Центру соціологічних досліджень МДПУ ім. Б. Хмельницького і висловити свою думку щодо виявлення ролі соціального середовища в реалізації інтеркультурної інтеграції  міста  Мелітополя.

Мелітопольські школярі підтримали загальнонаціональний карантинний захід - Залишатися вдома!
    

      Активні представники учнівської організації «СМАК» Мелітопольської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №23 ініціювали зйомки інтеркультурного ролику з закликом підтримати загальнонаціональний карантинний захід - ЗАЛИШАТИСЯ ВДОМА.

 

Продолжение материала
У Мелітополі сформовано План заходів міжкультурної інтеграції міста до 2020 року
      Під час циклу засідань робочої групи під головуванням заступника міського голови Світлани Бойко та при модерації процесу радником міського голови з питань інтеркультурної інтеграції Людмилою Афанасьєвою щодо моніторингу виконання міської моделі міжкультурної інтеграції у форматі мозкового штурму було сформовано загальноміський план заходів міжкультурної інтеграції міста Мелітополь на 2020 рік.
Продолжение материала
Відбулось засідання робочої групи з моніторингу виконання Плану  міжкультурної інтеграції 2020
   

   19 лютого 2020 року у виконкомі відбулося засідання робочої групи з моніторингу виконання Плану  міжкультурної інтеграції на 2020 рік під головуванням заступника міського голови Світлани Бойко та консультативною підтримкою радника міського голови з питань інтеркультурної інтеграції міста Мелітополя Людмили Афанасьевої. До робочої групи увійшли представники  структурних підрозділів Мелітопольської міської ради, члени громадських організацій, національно-культурних товариств, науковці двох державних вишів міста.


Продолжение материала
У Мелітополі провели заходи до Міжнародного дня мігранта
   

   17 та 18 грудня 2019 до Міжнародного дня мігранта на базі Мелітопольського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулися інформаційно – просвітницькі тренінги щодо протидії торгівлі людьми і профілактики трудової міграції населення. Участь у заходах взяли батьки із різних категорій сімей, у тому числі і внутрішньо переміщені сім'ї. До проведення заходів було залучено головного спеціаліста відділу Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.


Продолжение материала
Співпраця науковців Франції з ТДАТУ
   

   Міжнародне співробітництво та інтеграція у галузі освіти є важливим елементом діяльності сучасного університету, оскільки реально сприяє підвищенню мобільності викладачів і студентів, самостійності студентів, рівня їх самоорганізації. Стає очевидним, що держава буде тим успішнішою, чим більше громадяни будуть здатні до спілкування зі світом. Однією з найважливіших форм є безпосередня співпраця між університетами України та закордонними установами, яка має різні форми, ступені взаємодії та спирається на давні традиції.


Продолжение материала
Керівництво міста взяло участь у тренінгу з адвокації та комунікації
   

    Протягом трьох днів учасники тренінгу з адвокації та комунікації, який організований ГО "Громадський Холдинг "Група ВПЛИВУ" в межах гранту, наданого проектом Ради Європи «Внутрішнє переміщення в Україні: розробка тривалих рішень», опрацьовували питання, які ще потребують вирішення. Мова йшла про вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб. У тренінгу взяли участь заступник міського голови Світлана Бойко та керівник громадської організації «Альянс нових мелітопольців» Марина Лях.


Продолжение материала
У Мелітополі пройшов молитовний сніданок на тему співпраці церкви у вирішенні соціальних проблем
   

 

   28 жовтня 2019 року священнослужителі християнських церков Мелітополя, представники міської влади, сфер культури, освіти, бізнесу та громадськості зібрались разом на традиційний молитовний сніданок. Вони обговорили шляхи співпраці церкви у вирішенні соціальних проблем міської громади, а саме роботу в сфері турботи про дітей-сиріт.




Продолжение материала
Відбулось засідання робочої групи з моніторингу виконання міської моделі міжкультурної інтеграції
   

   10 липня у конференц-залі ПК ім.Т.Г.Шевченка відбулося засідання робочої групи з моніторингу виконання міської моделі міжкультурної інтеграції «План міжкультурної інтеграції м. Мелітополя до 2020 року».


Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 11 - 20 из 162

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021