Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Тест на інтеркультурне громадянство
  

 Інтеркультурність – це розуміння того, що різноманітність та позитивна взаємодія між різними культурами є перевагою, яка може зробити громади сильнішими.

Тест на інтеркультурне громадянство створено для того, щоб визначити які характеристики інтеркультурного громадянина у Вас є. Тестування безкоштовне і повністю анонімне. У ньому немає правильних чи неправильних відповідей. Ваші дані не будуть зберігатися, хіба якщо Ви захочете порівняти свої результати з результатами інших респондентів. Сподіваємось, що проведення тестування дасть Вам хороші теми для роздумів і що Ви весело проведете час, вивчаючи себе (з позиції інтеркультурного громадянина) в процесі заповнення тесту.


Продолжение материала
Ансамбль «Золота амфора» ПК ім.Т.Г.Шевченко – лауреат Фестивалю грецької пісні
  

 11 листопада 2018 року відомій грецькій співачці Тамарі Каци виповнилося б 60-років. 9-й Всеукраїнський Фестиваль грецької пісні її пам’яті відбувся 10 листопада в її рідному селищі Сартана. Палац культури, що носить її ім’я, зустрічав гостей з різних регіонів України.

Продолжение материала
МЕЛІТОПОЛЬЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ЩОДО РОЛІ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ
  

 13 листопада у м. Страсбург (Франція) в рамках Програми Ради Європи «Інтеркультурні міста» відбулася конференція, присвячена ролі культурної спадщини у посиленні згуртованості громади. Учасники - представники Європейської Комісії, експерти Ради Європи з питань інтеркультурності та культурної спадщини, координатори європейських інтеркультурних міст, наш національний координатор Ксенія Хованова-Рубікондо, три українських міста (Луцьк, Павлоград та Мелітополь), представники муніципалітетів та університетів м. Лісабон (Португалія) та м.Рієка (Хорватія).

Продолжение материала
Мелітопольський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запрошує

  Мелітопольський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запрошує запрошуємо членів сімей внутрішньо переміщених осіб на психологічні консультації, відвідування дитячих занять з арт-терапії та занять у сенсорній кімнаті.

Продолжение материала
На конференції обговорили роль представників польського народу в історії Мелітополя

 2 листопада в Мелітопольському державному педагогічному університеті ім.Б.Хмельницького  відбулася Регіональна науково-практична конференція “100 років незалежності Польщі: минуле та сучасність”, “Роль представників польського народу в історії міста”.

Продолжение материала
Відбулось засідання з питань етнополітики та міжнаціональних відносин

 

 30 жовтня в  Запорізькій облдержадміністрації відбулося виїзне засідання Експертної ради з питань свободи совісті та діяльності релігійних організацій, а також Експертної ради з питань етнополітики при Міністерстві культури України. У заході взяли участь провідні науковці, фахівці з питань етнополітики та міжнаціональних відносин науково-дослідних установ, представники інститутів громадянського суспільства.


Продолжение материала
Вже втретє Мелітополь гостинно приймає учасників інтеркультурного форуму

 Проводити інтеркультурні форуми напередодні Дня народження нашого рідного міста стало доброю традицією. Цьогорічний захід «Академія інтеркультурного діалогу» присвячений осмисленню та взаємопорозумінню у багатокультурному світі. У ньому взяли участь представники Програми Ради Європи “Інтеркультурні міста”, Ради національних спільнот України, міської влади та громадських організацій.

Продолжение материала
В Мелитополе отметили День коренных народов мира
 

 9 августа в городе Мелитополе Запорожской области в караимском интеркультурном музее «Кале» прошел социально-культурный форум «Три народа – один корень», посвященный Международному дню коренных народов мира.

Продолжение материала
Запрошуємо взяти участь у форумі до Міжнародного дня корінних народів світу

 Мелітопольський комітет сприяння поверненню кримськотатарського народу на історичну батьківщину “Азат» та Мелітопольське національно-культурне караїмське товариство “Джамаат” запрошують взяти участь у соціально-мистецькому форумі «Три народи — один корінь» до Міжнародного дня корінних народів світу.


Продолжение материала
Маленькі мелітопольці весело провели час в інтеркультурному таборі
   

 Протягом 16-27 липня в Мелітополі проходив інтеркультурний табір “Мозаїка”, учасниками якого стали діти з різних національно-культурних товариств міста віком від 6 до 11 років.

Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 31 - 40 из 162

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021