Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
ТДАТУ переймає європейський досвід впровадження системи НАССР

 

 Колектив кафедри харчових технологій Таврійського державного агротехнологічного університету систематично підвищує і вдосконалює свій кваліфікаційний рівень, забезпечуючи високий рівень підготовки фахівців. Викладачі кафедри проходять стажування, семінари, тренінги не лише в Україні, а й за кордоном. Черговим заходом подібного напрямку став навчально-практичний тренінг із сертифікації за системою НАССР, організований Міжнародним Торгівельним Центром спільно з Асоціацією «Ягідництво України».

Продолжение материала
Кращі студенти ТДАТУ зможуть безкоштовно навчатися у Німеччині

 

 Вже другий рік поспіль студенти ТДАТУ мають можливість отримати разом із дипломом нашого університету диплом Університету Прикладних Наук Анхальт (Hochschule Anhalt, Anhalt University of Applied Sciences), що розташований у Німеччині.

Продолжение материала
Викладачі ТДАТУ – учасники зарубіжного стажування в Польщі

Сьогодні інтернаціоналізація стає вагомим індикатором якості вищої освіти. Вона полягає в активній взаємодії між країнами з метою співпраці та обміну досвідом у сфері освіти. Інтернаціоналізація вищої освіти передбачає узгодження системи заходів для успішної міжнародної взаємодії, а також обмін знаннями та досвідом.

Враховуючи вищезазначене, з 20 червня по 11 липня 2018 року, проходило стажування для науково-педагогічних працівників на базі університету Collegium Civitas (м. Варшава, Польща) за підтримки Європейської ліги професійного розвитку та Центру польської освіти.

Продолжение материала
Запрошуємо всіх небайдужих до співпраці з вивчення нематеріальної культурної спадщини

 25 червня 2018 року на засіданні Вченої Ради Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Богдана Хмельницького була заслухана інформація проректора університету, доцента О.С. Арабаджи про участь у нараді в Софії, яка була організована Регіональним центром з охорони нематеріальної культурної спадщини в південно-східній Європі під егідою ЮНЕСКО.

Продолжение материала
відбувся мітинг до Дня кримськотатарського прапора
  

 26 червня у Мелітополі відбувся мітинг «Два прапори - єдина країна», присвячений Дню кримськотатарського прапора.



Продолжение материала
Ректор ТДАТУ на Днях аграрної освіти і науки України у Франції

 Ректор Таврійського державного агротехнологічного університету (ТДАТУ) доктор технічних наук, професор Кюрчев Володимир Миколайович у складі делегації керівників і фахівців аграрних закладів вищої освіти взяв участь у Днях аграрної освіти і науки України у Франції.

Продолжение материала
Відбулось засідання робочої групи щодо виконання Плану міжкультурної інтеграції міста
    25 червня в конференц-залі ПК ім.Т.Г.Шевченка під головуванням заступника міського голови Світлани Бойко відбулося засідання робочої групи щодо виконання Плану міжкультурної інтеграції міста Мелітополя до 2020 року.
Продолжение материала
Мелітопольці вшанували пам'ять жертв депортації кримськотатарського народу

 18 травня представники міської влади, Мелітопольського комітету сприяння поверненню кримських татар на історичну батьківщину «Азат» та всі небайдужі городяни зібралися на головній площі міста, щоб в скорботі низько схилити голови перед пам'яттю кримськотатарського народу, який був депортований сімдесят чотири роки тому зі своєї історичної батьківщини — Криму.

Продолжение материала
Інтеркультурний вечір «Музична та літературна Німеччина»

 

 Напередодні святкування Дня Європи міські бібліотеки продовжують знайомити мелітопольців з історією та культурою наших західних сусідів.

Доторкнутися до музичного мистецтва та літератури Німеччини мали нагоду відвідувачі бібліотеки ім. М. Горького впродовж інтеркультурного вечора. Адже у рамках Міжнародного десятиліття зближення культур (2013-2022), оголошеного Генеральною Асамблеєю ООН, нинішній рік визначений в Україні роком німецької мови.


Продолжение материала
Колектив комітету «Азат» відзначив своє 25-річчя
   

 14 квітня у ПК ім. Т.Г.Шевченка відбулась урочиста церемонія «Крим у моєму серці», присвячена 25-річчю Мелітопольського комітету сприяння поверненню кримських татар на історичну батьківщину «Азат». Зі святом колектив привітав заступник Мелітопольського міського голови, депутат Запорізької обласної ради Іван Федоров.

Продолжение материала
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 41 - 50 из 162

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021