Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Спалювати сміття шкідливо для здоров’я!

 Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради повідомляє, що в місті проводиться широка кампанія щодо недопущення спалювання сухого листя, гілок та сміття і постійно здійснюються заходи з попередження та недопущення розведення багать на території міста.

Але не зважаючи на це, деякі мешканці нашого міста продовжують порушувати чинне законодавство України та створювати загрозу здоров’ю оточуючих. За шкоду завдану довкіллю та здоров’ю людей порушник притягується до адміністративної і кримінальної відповідальності.

Згідно з ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» за спалювання на території міста листя, гілок та сміття, передбачено адміністративну відповідальність у вигляді штрафу: на громадян від двадцяти (340 грн.) до вісімдесяти (1360 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти (850 грн.) до ста (1700 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Співробітниками відділу з благоустрою та екології виконкому спільно з представниками Мелітопольського міжрайонного відділу управління поліції охорони в Запорізькій області систематично проводяться рейди по виявленню таких порушників. Рейди проводяться в робочий час та у вечірній час. Всі виявлені порушення фіксуються, протоколюються та проводяться роз'яснювальні бесіди з порушниками. Спеціалісти відділу з благоустрою та екології виїжджають також і за адресами, відповідно до скарг мешканців на спалювання листя, які надходять на адресу виконкому. За 2016 рік складено 14 протоколів за спалювання сміття та листя на території міста.

В результаті рейду від 7 вересня 2016 року робочої групи у складі заступника міського голови Павленка С.І., начальника відділу з благоустрою та екології Громико О.С., головного спеціаліста відділу з благоустрою та екології Рубльова В.Ю. і старшого лейтенанта муніципальної поліції Буюкли К.К. було виявлено два випадки спалювання листя і сміття по вул. Дзяковіча і вул. Чкалова. На порушників було складено адміністративні протоколи згідно з ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

Відділ з благоустрою та екології звертається до всіх мешканців нашого міста з проханням берегти своє здоров’я та здоров’я оточуючих, не порушувати діюче законодавство та не спалювати листя та сміття!

Для вивезення опалого листя та сміття в місті працює ТОВ «Умвельт-Мелітополь», в договорах по вивезенню ТПВ обсяги сміття не визначені, а отже ТОВ «Умвельт-Мелітополь» має вивозити усе наявне сміття.

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021