Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Мелітопольці відвідали міжнародну виставку технологій та обладнання для збору і переробки ТПВ
   

13-14 вересня 2016 року в м. Києві в ВКЦ Торгово-промислової палати України пройшла Міжнародна виставка технологій та обладнання для збору і переробки твердих побутових відходів «Waste Management 2016», в якій взяли участь начальник відділу з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області Громико О.С. та директор КП «Мелітополькомунтранс» Мелітопольської міської ради Запорізької області Висоцький В.О.

Основна мета виставки — залучення інвестицій в галузь, зміцнення зв'язків, взаємодії, співпраці між представниками сектору поводження з твердими відходами: постачальниками обладнання і технологій, операторами ринку твердих побутових відходів, промисловими компаніями, ритейлерами, виробниками товарів в упаковці, державними структурами і фінансово-інвестиційними компаніями.

Виставка пройшла за підтримки: Міжнародної Асоціації Твердих Відходів (ISWA), Американської торговельної палати в Україні (ACC), Європейської Федерації з управління відходами та екологічним середовищем (FEAD).

Серед учасників виставки: представники Мінрегіонбуду, Мінекономіки, Мін природи, Дніпропетровської ОДА, Одеської ОДА, Кіровоградської ОДА, Львівської ОДА, Київської ОДА, Закарпатської ОДА, Харківської ОДА, Львівської міської ради, Інституту економіки природокористування та сталого розвитку НАН України, керівництво компаній «Waste Management Systems», МПП «Рада», «Селтік», ЕК «Граник», «Екологія Україна», ЕКОСФЕРА, Еко-Баїк (Україна), OAK (Utility Solutions and Development, Бахрейн). «Крамар Рісайклінг», НПК «УКРЕКОПРОМ», ERK - Eckrohrkessel (Німеччина), Інвест Фінанс Компані (Україна), ISWA (Міжнародна Асоціація Твердих Відходів, Австрія), ISWA Teamnet Engineering (Румунія), Тетра Пак Україна, Kinstellar (Україна), Lion Recycling Ukraine, Tehnix (Хорватія), ДНДІ «Укрдіцемент», Котельно-механічного заводу Пархоменко, Полтавської державної аграрної академії, Американської торгової палати (ACC), Центру відновлення ресурсів, Керівник проекту «Чисте місто».

Були заслухані доповіді: «Соціально-інвестиційний проект термічної утилізації побутових відходів», «Оптимізація полігонів ТПВ зі збільшенням обсягу складування і пристрої дренажних систем дощової води і біогазу», «Використання енергетичних сільськогосподарських культур для рекультивації полігонів ТПВ, промислових полігонів, хвостосховищ і земель, які постраждали від техногенного впливу», «Надійне висококласне парогенераторна обладнання та системи спалювання палива & Комплексні інженерні послуги», «Проблематика впровадження енергозберігаючих проектів в Україні: за і проти», «Залучення інвестицій в ринок управління відходами України на базі досвіду Мережі Регіонального Розвитку ISWA в Східній Європі і Близькому Сході», «Європейський досвід управління ТПВ і поточна ситуація на ринку України», «Розробка інтегрованих систем управління відходами в Румунії. Нинішні і майбутні тенденції в галузі управління відходами Європи», «Перспективні напрямки розвитку сфери поводження з ТПВ в контексті євроінтеграційних процесів та реальні можливості України», «Розширена відповідальність виробника і європейські підходи в поводженні з відходами упаковки», «Управління відходами в Україні. Юридичні аспекти», «Lion Recycling Ukraine - вибір провідних постачальників полімерної сировини», «Проблеми та перспективи управління відходами в Закарпатській області», «Проблеми та перспективи управління відходами в Львівській області», «Пропозиція з управління ТПВ у Львівській області», «Застосування RDF палива з ТПВ», «Заміщення вугілля альтернативним паливом з відходів в процесі виробництва цементу на ВАТ «Івано-Франківськцемент» як спосіб вирішення проблеми поводження з відходами в Прикарпатському регіоні», «Реалізація Дніпропетровської обласної стратегії поводження з твердими побутовими відходами», «Оптимальні техніко-економічні рішення для переробки ТПВ в умовах України на прикладі проекту для м Кривий Ріг», «Стан і перспективи галузі поводження з відходами в Черкаському регіоні на прикладі проекту "Еко-Баїк": будівництво комплексного підприємства з переробки ТПВ методом промислового піролізу», «Проблеми та перспективи управління відходами в Кіровоградській області», «Про стан та перспективи сміттєпереробній галузі в Одеській області».

Представниками Мелітополя було проведено ряд зустрічей, та досягнуті попередні домовленості щодо практичної реалізації стратегії поводження з ТБО у м. Мелітополі, а також можливого будівництва екологічно чистого сміттєпереробного заводу біля Мелітополя з Оленой Борисовой – провідним менеджером з кліматичної політики та фінансування Департаменту енергоефективності та зміни клімату Європейського Банку Реконструкції та Розвитку, Хакимзановім Айратом Робертовичем – директором Укр. Евро Консалтинг, Дермановським Ігорем – МЧП «Рада», та іншими.



< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021