Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
ВИКОНКОМ ЗАКЛИКАЄ ДОТРИМуватись ЧИСТОТИ ТА ПОРЯДКУ НА ПРИЛЕГЛІЙ ТЕРИТОРІЇ

 

 Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради нагадує всім мешканцям міста, що дотримання чистоти та порядку на прилеглій території є обов’язком власника земельної ділянки перед містом та іншими мешканцями, адже їх приватна власність є складовою частиною міста та впливає на його зовнішній вигляд.

З кожним днем наше місто змінюється, помітно поліпшується зовнішній вигляд та благоустрій міських територій, упорядковуються території підприємств, установ, присадибних ділянок громадян. Але такі прибирання нерідко супроводжуються винесенням сміття з приватної території і розміщенням його на міських територіях, або його спалюванням разом з сухою травою та листям.

У зв’язку з цим, просимо мешканців міста та підприємців дбати про чистоту своєї та прилеглої території. Рослинні залишки та листя складувати в пакети для сміття та вивозити їх згідно з договірними зобов’язаннями з організацією, що надає послуги з вивезення твердих побутових відходів. При неможливості складування листя та гілок в пакети для сміття, необхідно замовляти окремий транспорт для їх вивезення.

Відповідно до п. 10.7. Правил благоустрою території міста Мелітополя, громадяни, у володінні або користуванні яких знаходяться будівлі та земельні ділянки, власними силами, зобов'язані: прибирати прилеглу територію від сміття, проводити косіння бур'янів, проводити своєчасний ремонт і фарбування фасадів будівель, парканів, воріт, проводити земельні та будівельні роботи на прилеглій території тільки після узгодження з відповідними органами місцевого самоврядування.

Згідно з п. 10.8.3. Правил благоустрою території міста Мелітополя, громадянам, що проживають у житлових будинках приватного сектора, забороняється: захаращувати проїжджу частину дороги при здійсненні земляних і будівельних робіт, знищувати та видаляти зелені насадження на прилеглій території без одержання відповідного дозволу, проводити земляні і будівельні роботи без отримання відповідного ордера; складувати на прилеглій території будматеріали, звалювати побутове, дворове, будівельне сміття, влаштовувати вигрібні ями на прилеглій території, спалювати сміття, опале листя, бур’яни, гілля дерев та інше.

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021