Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
ЕНЦ відсвяткував 60-у річницю свого існування
Image

16 листопада Мелітопольський Еколого-натуралістичний центр відсвяткував 60-у річницю свого існування. Урочисте святкування проходило в ДК ім. Шевченко.

На святі були присутні міський голова Сичов Дмитро Вікторович, його заступник Дубиніна Олена Василівна, директори подібних ЕНЦ із міст Запоріжжя, Бердянська, Енергодару та інші гості небайдужі до природи рідного краю.

Творчим колективом ювілярів було організовано чудову виставку та святкову концертну програму.

На виставці було представлено колекційну ділянку квітково-декоративних рослин 2006 року, серед яких – агери, шабо, багато видів жоржин, троянд, гвоздик та ін. Чільне місце на виставці займав стенд співпраці Обласної станції юних натуралістів (м. Запоріжжя), Національного еколого-натуралістичного центру (м. Київ) та нашого Мелітопольського Еколого-натуралістичного центру.

Image

Був і стенд-гордість нашого ЕНЦ на якому було багато грамот, почесних грамот, свідоцтв, дипломів, які свідчили про перемоги й здобутки ювілярів. Але самий привабливий куточок виставки – “живий куточок”, тут морські свинки, хом’ячки, папуги, голуби-таркути й голуби-пави бавили гостей.

Image

Святкова програма була організована директором ЕНЦ Кот Тетяною Володимирівною, юннатами та педагогами різних поколінь цього закладу.

Привітав присутніх міський голова Сичов Дмитро Вікторович:

- дуже приємно, що в нашому місті є такий Еколого-натуралістичний центр, який працює вже протягом 60 років, де підтримується зв’язок поколінь – молоді й літніх людей, де навчають любити природу й навколишній світ, бути чуйними й небайдужими до всього, що навколо нас.

Image

Міський голова з побажаннями творчості й наснаги подарував ЕНЦ сучасний комп’ютер і пообіцяв, що наступного тижня юннати отримають багатофункціональний засіб для друку, сканування та копіювання своїх наукових робіт. Також, 5 грудня в Еколого-натуралістичному центрі з’явиться газова міні-котельня, а до кінця цього року вона почне працювати.

А заступник міського голови Дубиніна Олена Василівна вручила від Виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Почесні грамоти. Нагородили Почесною грамотою за вагомий внесок в розвиток нашого міста, а також з нагоди 60-річчя ЕНЦ - Еколого-натуралістичний центр, його директора Кот Тетяну Володимирівну та керівника гуртків Шишкову Галину Федорівну.

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021