Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Обстеження балки Піщанської 16.08.2017

 Згідно розпоряджень міського голови від 22.06.2016 № 430-р «Про затвердження складу постійно діючої комісії з розгляду звернень громадян», від 21.07.2014 № 484-р «Про затвердження плану заходів щодо недопущення забруднення балки Піщанської в м. Мелітополі», з метою виявлення джерел забруднення води в струмку Піщанському, у плановому порядку 16.08.2017 комісією у складі: начальника планово-технічного відділу управління житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради Плетниченка Р.В., начальника сектора екологічного міжрайонного контролю по Мелітопольському регіону Державної екологічної інспекції у Запорізькій області Ільїна Ю.В., заступника начальника відділу з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Тодорової Л.І., інспектора з благоустрою відділу з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Степанова А.А., начальника лабораторії очисних споруд КП «Водоканал» Мелітопольської міської ради Трофименко Т.О. та представника громадськості Левченко С.Л. обстежено русло балки Піщанської від вул. Вишневої до вул. Дружби.

Комісією оглянуто санкціоновані випуски зливово-дренажних стічних вод ТОВ «Веліос», ПАТ «Гидросила МЗТГ», ПАТ «Мелітопольський м’ясокомбінат», ПАТ «Мелком», КП «Водоканал» Мелітопольської міської ради, ділянки балки в районі розташування очисних споруд та полів фільтрації ПАТ «Мелітопольський м’ясокомбінат», гаражних кооперативів по вул. Шмідта, Лесі Українки, Івана Алексєєва.

На момент обстеження комісією зафіксовано, що вода в струмку Піщанському від вул. Вишневої до просп. Богдана Хмельницького задовільного стану з відсутністю неприємного запаху, помірної течії.

Випуски ПАТ «Мелітопольський м’ясокомбінат», ПАТ «Мелком» сухі, утримуються в належному санітарно-технічному стані. Випуски зливово-дренажних стічних вод ТОВ «Веліос», КП «Водоканал» Мелітопольської міської ради і ПАТ «Гидросила МЗТГ» знаходяться нижче рівня води струмка, тому визначити наявність скиду та здійснити відбір проб цих стоків не має можливості.

На момент обстеження в районі просп. Богдана Хмельницького біля мосту через балку комісією зафіксовано скид стоків з міської зливової каналізаційної мережі (в сухий період). Тому з цієї труби здійснено відбір проб води з метою проведення лабораторно-аналітичного дослідження вмісту концентрацій забруднюючих речових в стоках та визначення характеру цих стоків.

В районі вул. Дружби 16.08.2017 відчувається сильний неприємний запах та відмічається незадовільний стан води в струмку Піщанському (каламутність, забрудненість) та пожвавлення течії. Тут також відібрано проби води з струмка для визначення характеру забруднення тазабруднювача .

В подальшому комісією буде проводитись робота з більш детального дослідження ділянок балки від вул. Шмідта до вул. Івана Алексєєва, від просп. Богдана Хмельницького до вул. Дружби.

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021