Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
До відома суб'єктів господарювання

 В рамках виконання заходів Комплексної програми “Сприяння розвитку підприємництва в м. Мелітополі на 2017-2018 роки” виконавчий комітет Мелітопольської міської ради Запорізької області інформує Вас про наступне.

Офіс з просування експорту запускає дворічну навчальну програму для експортерів EXPORT REVOLUTION. Ukraine. Програма розроблена Інститутом маркетингу Естонії за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, спеціально для українських експортерів. Навчальна програма поєднує онлайн-вебінари, а також групові онлайн та оффлайн тренінги з розглядом конкретних кейсів компаній-учасниць, та завершиться навчальною подорожжю до Естонії у травні 2018 року та передбачає самостійне покриття учасниками витрат на транспорт та проживання.

Мова заходу, програма, комунікація, а також всі матеріали – англійська.

Програма розділена на 2 рівні:

Базовий – для експортерів-початківців, що не мають досвіду в експорті та лише планують експортувати (онлайн-вебінари).

Просунутий – для компаній, які вже експортують та бажають покращити свої експортні результати, або ж знаходяться на етапі експортної готовності (відео-модулі з домашніми завданнями та практичними онлайн та оффлайн зустрічами, з розбором кейсів та домашніх завдань учасників, а також заключна поїздка до Естонії.

За 2 роки, на які розрахована програма, понад 1200 українських компаній зможуть покращити свої експортні знання та показники, з них:

1000 компаній-початківців зможуть отримати базові практичні навички з експорту;

200 компаній, що потенційно готові до експорту або ж роблять перші кроки в експорті чи лише планують експортувати отримають унікальну  можливість покращити експортні показники чи розпочати експорт на нові ринки.

Умови участі:

Приймання заявок на участь на обидва рівні програми (базовий та просунутий ) розпочнеться на сайті Офісу з просування експорту https://epo.org.ua з 7 листопада 2017 року та триватиме:

до 14 листопада для початкового рівня (можуть подаватись всі зацікавлені у експорті компанії);

до 17 листопада для просунутого рівня (зможуть подаватись компанії, котрі пройдуть тест на готовність до експорту та наберуть відповідну кількість балів).

 Остаточний відбір компаній, а також реалізацію навчальної програми буде здійснено Інститутом маркетингу Естонії. Навчання триватиме з листопада 2017 по травень 2018 року.

 З програмою занять та кураторами програми можна ознайомитись за посиланням: https://www.exportrevolution.org.ua Слайди з презентації програми: https://issuu.com/epoukr/docs/export_revolution_ukraine_launch Відео з презентації програми: https://www.facebook.com/exportpromotionoffice/videos/1901044720212954/

 За додатковою інформацією можна звертатись Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script , +380 67 828 20 34

У разі, якщо Ви приймете рішення взяти участь у вищезазначеному заході, просимо повідомити управління з розвитку підприємництва, промисловості та захисту прав споживачів виконавчого комітету Мелітопольської міської ради електронною поштою: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script або відділ муніципального маркетингу та прогнозування управління стратегічного розвитку міста виконавчого комітету   Мелітопольської міської ради за адресою: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021