Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Вітаємо з Новорічними та Різдвяними святами!

Відділ з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області сердечно вітає підприємства, установи, організації, суб’єктів господарської діяльності  з наступаючими новорічними та різдвяними святами.

Щиро зичимо Вам, Вашому колективу і Вашій родині великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та постійних ділових партнерів і близьких людей поруч, здійснення найзаповітніших бажань.

Нехай Новий 2018 рік буде щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у майбутньому та енергію для її досягнення, виправдає всі Ваші самі добрі надії і прагнення, нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння, достаток і любов. Бажаємо, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли, щоб плідні трудові будні, принесли для Вашого підприємства вагомі та реальні здобутки.

Новорічні свята — особливі для кожного з нас, і вже традиційно склалося, що у ці дні ми підводимо підсумки минулого року, аналізуємо перемоги та досягнення. Переконані, що у наших силах домогтися, щоб наступний рік став помітним кроком у напрямі поліпшення комфортного проживання у місті кожного з нас, щоб у передноворічний час у людей були тільки святкові клопоти. Тому просимо Вас забезпечити утримання прилеглої та закріпленої території у належному санітарно-технічному стані, своєчасне очищення від снігу, посипання піском тротуарів під час ожеледиці.

Пропонуємо Вам привітати мешканців та гостей нашого міста красивим оформленням фасаду та прилеглої території Вашого підприємства. Крім того, за  яскравість, креативність, привабливість та оригінальність оформлення фасаду об’єкта можна отримати винагороду, взявши участь у огляді-конкурсі «Мелітополь новорічний», згідно з розпорядженням міського голови, ознайомитися з яким можна на веб-сайті Мелітопольської міської ради за посиланням:

http://mlt.gov.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=12772&Itemid=1

Сподіваємося що прийдешній новий рік пройде під знаком миру і добра, любові та поваги і стане роком чистих помислів і добрих справ!

Дякуємо Вам за плідну співпрацю та сподіваємося на її успішне продовження у наступному 2018 році.

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021