Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Відбулось відкриття благодійної виставки-експозиції дитячих малюнків конкурсу "Доброта очима дітей"

 1 лютого у виставковій залі Мелітопольського міського краєзнавчого музею у теплій, дружній та надзвичайно душевній атмосфері відбулось відкриття благодійної виставки-експозиції дитячих малюнків конкурсу "Доброта очима дітей".

 
  Власне конкурс вже три роки поспіль організовує Благодійна організація «Сяйво надії» і традиційно роботи переможців виставляються у вікні-вітрині музею. Цьогоріч організатори вирішили піти далі і показати всі роботи, які надавались для участі у конкурсі – а їх майже 500! І не просто показати, а ще раз нагадати всім мелітопольцям і гостям міста, дорослим і малечі, що робити добро дуже просто!
 
Творити добро – це не означає лише проявляти милосердя, хоча і це дуже важливо. Найголовніше – це не співчуття, а вчинки, діяльність. І саме про це розповіла на відкритті виставки прекрасна людина – Євгеній Ігнатов, директор благодійної організації «Сяйво надії». Бути добрими та чуйними, ставитися до людей із теплом та душевною щирістю закликала присутніх директорка музею Лєйла Ібрагімова, а ведуча заходу Оксана Беца нагадала, що доброта людини – у її погляді, лагідних очах, щирій усмішці. А ще в доброму і привітному слові. Часом, нам так не вистачає його! Кажуть, що словом можна і ранити боляче, якщо воно зле та безсердечне, і вилікувати, оживити, якщо воно чуйне та сповнене безмежної доброти. Кожна людина потребує уваги й розуміння інших людей. Отож, давайте будемо уважнішими один до одного й приходити на допомогу.

Запрошуємо вас відвідати благодійну виставку-експозицію дитячих малюнків конкурсу "Доброта очима дітей", на якій ви протягом двох тижнів матимете змогу не лише помилуватися прекрасними та щирими роботами юних художників, а ще й за символічний благодійний внесок отримати будь-який малюнок, який припав вам до душі, і таким чином зробити свій внесок в добру справу - допомогти хворим мелітопольським діткам!

Тож не будьмо байдужими, адже людина приходить у світ для добра!

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021