Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
23 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Мелітопольської міської ради.
Image

На засіданні були присутні всі члени виконавчого комітету. На порядок денний виносилося десять планових і одне незаплановане питання: планові, житлові, архітектурні, МБТІ, комунальної власності, ЖКГ, фінансові питання, соціального захисту, опікунської ради та інші. Всі питання були розглянуті й по кожному з них були прийняті відповідні рішення.

Актуальним було планове питання: Про хід виконання рішення виконкому від 14.04.2005 № 95 “Про готовність водопровідних споруд до роботи у весняно-літній та осінньо-зимовий періоди”, проект якого вносив головний державний санітарний лікар міста Мелітополя Різник В.І. і доповнював проект рішення директор КП “Водоканал” Романов Ю.П.

Нагадаємо, що місто Мелітополь забезпечується питною водою із підземних джерел Мелітопольського та Ново-Пилипівського водозаборів. Фактичний об’єм води, що подається, дорівнює 21,9 тис. м3/добу. Практично КП “Водоканал” може подати близько 35,0 тис. м3/добу. Якість питної води в цілому задовільна. Так в 2005 році із розподільчої мережі на санітарно – хімічні показники досліджено 585 проб, відхилення виявлені в 156 пробах, що дорівнює 26,6 %, на бактеріологічні показники досліджено 575 проб, відхилення виявлені в 37 пробах, що дорівнює 6,4 %. За десять місяців 2006 року відібрано на санітарно-хімічні показники 515 проб, відхилення виявлені в 92 пробах, що дорівнює 17,9 %; на бактеріологічні показники відібрано 533 проби, відхилення виявлені в 18 пробах, що дорівнює 3,4 %. Причина погіршення якості питної води – періодичне (на різний термін) відключення електропостачальними організаціями міста (Мелітопольський район електричних мереж, Мелітопольський міський район електричних мереж) від електропостачання водопровідних насосних станцій (далі ВНС) №№ 5, 3, 2 КП “Водоканал” на протязі 2005 року та в 1 півріччі 2006 року.

Запропоновані заходи щодо поліпшення санітарно-технічного стану водопровідно-каналізаційних споруд КП “Водоканал”: провести тампонаж недіючих артсвердловин, відновити зруйновані огорожі територій зон суворого режиму (першого поясу) артсвердловин та ВНС, відновити в’їздні ворота на території ЗСР артсвердловин, виконати ремонт м’якої покрівлі на частині насосних станцій першого підйому, камерах управління, виконати закільцовку водопровідної мережі між житловим будинком №3 по проспекту Б.Хмельницького та вул. Сухова, забезпечити своєчасний ремонт водопровідних колонок громадського користування, забезпечити внесення необхідних заходів по покращенню технічного стану водопровідно-каналізаційних споруд в обласні програми, заміна мереж водопроводу по вулицям міста, забезпечити своєчасну про чистку каналізаційних мереж та інші.

Виконавчим комітетом Мелітопольської міської ради було прийнято рішення затвердити запропонований план заходів щодо поліпшення санітарно-технічного стану водопровідно-каналізаційних споруд на 2006-2010 роки, а контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Рижкова Олександра Миколайовича.

P.s.

Також, директор КП ”Водоканал” Романов Ю.П. повідомив, що на майбутні засідання Мелітопольської міської ради планується підготувати проект “Колонка”, який передбачатиме допомогу малозабезпеченим мешканцям міста по проведенню водопостачання в житлові будинки. Завдяки цьому проекту відбудеться поліпшення якості води (не буде застоїв і тупикових місць) та її економія.

Звернувся директор КП “Водоканал” і до представників місцевих ЗМІ, з проханням нагадати власникам установ загального харчування, що в цих закладах обов’язково повинні бути “жиро-ловушки” (для запобігання тромбів із жирових відкладень у системних стоках).

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021