Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Школярі у формі інтерактиву ознайомились з роботою поліції

 На виконання заходів міської програми «Захист прав дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують особливої уваги, та профілактики правопорушень серед дітей», затвердженої 29.11.2017 № 3\24 рішенням 35 сесії VII скликання, 04 травня 2018 року на базі ЗОШ №14 за адресою: м. Мелітополь, вул. Гризодубової, 49, відбувся спільний профілактичний захід «Школа і поліція: моя Україна – правова держава», який проводиться за співпраці Головного управління Національної поліції України в Запорізькій області, служби у справах дітей Мелітопольської міської ради та управління освіти Мелітопольської міської ради.


Опівдні майже 600 дітей зібралися на шкільному подвір'ї. Захід розпочався яскравим флешмобом у вишиванках.

З привітальним словом до дітей звернувся заступник міського голови Ігор Судаков, який запевнив, що така співпраця формує правильне ставлення до поліцейського, який щодня стоїть на варті закону.

Начальник служби у справах дітей Мелітопольської міської ради Ольга Прокопенко зазначила, що турбота про дітей, захист їхніх прав є одним з найголовніших обов'язків родини, школи, органів влади, правоохоронних органів, поліції.

А начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Запорізькій області, майор поліції Ольга Зінченко розповіла про роботу підрозділів поліції та запевнила, що діти завжди можуть розрахувати на допомогу поліцейських.

Всіх дітей запросили відвідати станції: «Експертно-криміналістична», «Сучасна техніка поліції», «Вибухонебезпечні предмети», де проведено ознайомлення дітей з правилами дорожнього руху із демонструванням службової техніки поліції, правилами уникнення враження вибухонебезпечними предметами та поведінки людей у надзвичайній ситуації із демонструванням техніки та спецзасобів, з роботою експертів-криміналістів. Діти мали можливість приміряти екіпіровку поліцейського, посидіти за кермом патрульної машини, та навіть, зняти відбитки пальців.


З особливим інтересом діти спостерігали за показовими виступами кінолога та службової собаки Ункаса з курсу дресирування службових собак та затримання злочинців, демонстрація навичок і вмінь (протистояти злочинцям, боронити громадян від нападу, затримувати правопорушників).


У фіналі заходу презентовано роботу поліцейського спецпідрозділу «КОРД» (Корпус оперативно-раптової дії).

По закінченню заходу діти мали можливість сфотографуватися з поліцейськими, які так цікаво розповідали про свою роботу. Деякі зі школярів виявили бажання згодом прийти служити до лав поліції.

На згадку про захід діти отримали не лише нові позитивні емоції та приємні незабутні враження, а ще й яскраві та корисні сувеніри (повітряні кульки та блокноти з телефонами служб, які займаються захистом прав дітей).

Нагадуємо, аналогічний захід було проведено 06.10.2017 на базі НВК № 16.




< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021