Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Про проведення Дня пам'яті та примирення і відзначення 73-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні
 Територіальний центр соціального  обслуговування Мелітопольської міської ради Запорізької області активно залучився до вшанування ветеранів війни згідно розпорядження міського голови від 24.04.2018 № 218-р "Про проведення Дня пам'яті та примирення і відзначення в місті Мелітополі 73-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні".

    

      27 квітня 2018 року в "Університеті третього віку" (за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 17) відбувся тематичний захід "Сторінки історії "Як це було". Розповідь з презентацією фотоархіву на екрані підготував та розповів слухач "Університету третього віку", дитина війни Рябошапко Ігор Федосійович.

 

       

         03 травня 2018 року майстрині, слухачки "Університету третього віку" на занятті "Декоративно-прикладне мистецтво" власноруч виготовили пам'ятні сувеніри - червоні маки, під керівництвом завідуючої відділенням денного перебування Бойко Христини Вікторівни.

 

 

        03 травня 2018 року для слухачів "Університету третього віку" (за адресою: вул. Павла Дзяковича, 50)  тематичний захід до відзначення 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні про роки окупації та діяльність партизанських угруповань в місті Мелітополі, Героїв Радянського Союзу, які брали участь у визволенні нашого міста, про операцію визволення, а також вшанування героїв-переможців міста Мелітополя з презентацією на екрані провела співробітник Мелітопольського краєзнавчого музею Мирошниченко Світлана Павлівна. 

 

 

        08 травня 2018 року в клубу дозвілля "Натхнення" (за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 17) відбувся урочистий захід зі святковим концертом "Низький уклін Вам, ветерани". Зі словам привітання  до людей "золотого" віку звернувся заступник директора територіального центру соціального обслуговування Жидкевич Микола Григорович, який привітав членів клубу дозвілля, їхні родини з 73-ї річницею Перемоги, побажав міцного здоров'я та довголіття.

        Ведучі заходу активні члени клубу дозвілля "Натхнення" Алла Іванівна Серемова та Ігор Федосійович Рябошапко запросили присутніх у залі заспівати пісні воєнних років разом. А члени клубу, діти війни Людмила Іванівна Маркіна та Валентина Михайлівна Рикова поділилися страшними і тяжкими дитячими спогадами.

 

 

       10 травня 2018 року у клубі спілкування "Криничка" (за адресою: вул. Павла Дзяковича, 50) відбувся святковий концерт "Пісня у солдатській шинелі", активні члени клубу співали пісні воєнних років, розповідали вірші, ділилися спогадами про жах війни. Також відбулася емпровізована "мандрівка", під час якої люди "золотого" віку дізналися історію низки пісень воєнних років.

       Солістам клубу спілкування "Криничка" підспівував та аплодував увесь зал. Ведучі заходу активні члени клубу Баталова Мадлена Василівна та Віннікова Маргарита Олексіївна зазначили, що кожна пісня та вірш знайшли своє відображення у серці кожного з присутніх на святковому концерті. 

 

 

         11 травня 2018 року в клубі дозвілля "Натхення" відбувся концерт-реквієм "Про що шепочуть маки". Члени клубу вшанували тих, хто не повернувся, зазначили про велич духу стійкості та перемоги тих, хто пройшов усе пекло війни.


< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021