Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
У Мелітополі в рамках міжнародної конференції обговорили важливі питання екології

 

 18 травня в конференц-залі ПК ім. Т. Шевченка відбулась V Міжнародна науково-практична конференція на тему “Екологія – філософія існування людства". У заході взяла участь перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова.


Міжнародна науково-практична конференція "Екологія – філософія існування людства" була започаткована у 2014 році за сприяння виконавчого комітету Мелітопольської міської ради та відділу з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області. Захід направлений на віднаходження напрямів вирішення найважливіших екологічних проблем України та регіону.



У конференції взяли участь представники міської влади, структурних підрозділів виконавчого комітету Мелітопольської міської ради, Мелітопольської районної державної адміністрації, Запорізької обласної державної адміністрації, Приазовського національного природного парку, українських та зарубіжних навчальних закладів, вітчизняних і міжнародних підприємств, установ та організацій.



На початку зустрічі до всіх присутніх звернулась перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова. Вона зазначила, що міська влада всіляко сприяє громадським організаціям, підприємствам і просто активним жителям в проведенні різних заходів щодо поліпшення екологічної ситуації, впровадженні нових проектів. Так, вже котрий рік поспіль з ініціативи міського голови Сергія Мінько в Мелітополі проходить акція «Зробимо своє місто краще» з реалізації Плану благоустрою та розвитку об'єктів соціальної сфери та інфраструктури.

- Важливо пам'ятати, що турбота про навколишнє середовище починається з кожної конкретної людини! - зауважила Ірина Рудакова.

Перший заступник Мелітопольського міського голови побажала учасникам конференції продуктивної роботи.

В рамках заходу обговорили проблеми сучасного екологічного стану України, взаємовідносин людини і природи, основних джерел забруднення оточуючого середовища і пошуку шляхів гармонізації відносин природи і суспільства, охорони тваринного і рослинного світу, збереження біорізноманіття, узагальнення міжнародного досвіду вирішення екологічних питань та імплементації положень європейського законодавства в українську практику.

 
 

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021