Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Мелітополь поширює досвід закупівлі соціальних послуг

 Досвідом Мелітопольської міської ради із залучення організацій недержавного сектору до надання соціальних послуг зацікавились державні та громадські організації із міста Херсон. 24 вересня відбулась робоча зустріч, в ході якої було презентовано міську програму «Закупівля соціальних послуг», яка направлена на профілактику СНІДу, туберкульозу та інших соціально небезпечних хвороб серед груп високого ризику.

В зустрічі взяли участь начальник управління соціального захисту населення ММРЗО Ірина Донець, директор Мелітопольського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Шевченко, начальник філії ДУ «Центр пробації» в Запорізькій області Вадим Книш, начальник міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Запорізькій області Віталій Виперайленко, начальник сектору ювенальної пробації м. Мелітополя Лариса Солопова, голова правління БО «БФ « Все можливо» Олена Овсянікова.


В ході зустрічі обговорено механізм закупівлі соціальних послуг, систему моніторингу якості соціальних послуг, необхідність дотримання стандартів соціальних послуг, досягнення та проблемні питання. Присутні мали змогу познайомитись із напрямками діяльністі Мелітопольського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Також гостей цікавили напрацювання міста Мелітополя у сфері надання соціальних послуг бездомним громадянам та особам, які постраждали від домашнього насильства.

Учасники зустрічі дійшли згоди, що децентралізація управління та посилення ролі місцевого самоврядування щодо визначення потреби, планування та надання соціальних послуг створять сучасну систему соціального обслуговування осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах.





< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021