Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
30 вересня Україна відзначає день усиновлення

 Це свято життєвої мудрості і щирості,  свято розуміння і людяності невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які стали однією родиною.

Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, потребує родинного тепла і турботи. Є батьки, які стають мамами і татами не в момент народження малюка, а тоді, коли цей малюк трішечки підріс, набув свого життєвого досвіду, навіть, зневірився у тому, що на світі є добрі та люблячі дорослі.

Усиновлення – це дуже відповідальний крок щодо прийняття в сім’ю дитини на правах рідної, з усіма правами та обов’язками як з боку дорослих, так і з боку дитини. Зберігаючи таємницю усиновлення,  ми не можемо назвати прізвища усиновлювачів, але з впевненістю можемо сказати, що завдяки їх любові, діти знайшли матір та батька, щасливу родину, сімейний затишок.

Реалізація права дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, на виховання в сімейному оточенні можлива завдяки її влаштуванню до сімейних форм виховання: усиновлення, під опіку, піклування, в прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу.

Служба у справах дітей Мелітопольської міської ради щиро вітає зі святом усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину, душевну щедрість, батьківську турботу та любов, родинне тепло.

Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними ваші діти, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидають ваші серця. Бажаємо усім міцного здоров'я, добробуту, щастя та здійснення мрій і сподівань.

Ми вдячні усім працівникам соціальної сфери за професіоналізм та відданість справі, за сумлінну та наполегливу працю, завдяки якій діти мають можливість жити у родинах.

В цей день ми також вітаємо тих донечок і синів, які знайшли свої родини в усиновленні, опіці, піклуванні, прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу.

Але є хлопчики та дівчатка, які ще чекають такої бажаної для них родини. На сьогодні 46 мелітопольських дітей знаходяться в державних установах.

Якщо Ви, дорослі, бажаєте зігріти дітей своєю любов'ю, подарувати їм родинне тепло, посіяти у їхніх маленьких серцях віру в життя, чекаємо на Вас в службі у справах дітей Мелітопольської міської ради за адресою: м. Мелітополь, вул. Осипенко, 96 (т. 420676, 420084).


< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021