Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Продовження відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана
У територіальному центрі соціального обслуговування Мелітопольської міської ради Запорізької області продовжуються заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана.

02 жовтня 2018 року у філіалі територіального центру соціального обслуговування (вул. Ярослава Мудрого, 17) відбулося тематичне свято “Відблиски сивини”, присвячене Міжнародному дню громадян похилого віку та Дня ветерана.

Почався захід з розповіді соціального працівника відділення денного перебування Кулінічевої І.І. про історію походження Міжнародного дня громадян похилого віку та відзначення його у світі. Розповідач навела приклади, наскільки важливий цей день для осіб похилого віку, обговорювали з присутніми у залі проблеми людей “золотого” віку, важливість активного довголіття та неперервної освіти у поважному віці.

Фахівець з фізичної реабілітації відділення денного перебування Моложон М.О. провів оздоровчу фізкультуру з порадами, як підтримати здоров’я та активність на довгі роки.

                 Наприкінці тематичного свята відбулася літературна сторінка, де активні члени клубу дозвілля “Натхнення” декламували вірші улюблених поетів. Далі за бажанням переглянули художній фільм на екрані.

 

03 жовтня 2018 року у територіального центрі соціального обслуговування відбулася виставка творчих робіт громадян похилого віку з фото зоною “Від серця до серця”, присвячене Міжнародному дню громадян похилого віку та Дню ветерана, у парку культури та відпочинку ім. М. Горького.

Підопічні відділення денного перебування, які відвідують “Університет третього віку”, клуби спілкування та дозвілля “Криничка” і “Натхнення” розповідали про те, як вони цікаво проводять свій вільний час у територіальному центрі та які різнопланові хобі вони мають. Також відвідувачі виставки мали змогу насолодитися декламуванням віршів поетес клубу спілкування “Криничка” Алли Андрейченко, Людмили Сенішак, Неллі Батиревої у виконанні Желябіної Марії Степанівни, яка є активним членом клубу дозвілля “Натхнення”, слухачкою “Університету третього віку” та відвідувачкою групи “Здоров’я”.

Співробітники територіального центру соціального обслуговування завідувач відділення денного перебування Бойко Х.В. та соціальний працівник відділення денного перебування Паніна Є.Є. відвідувачам заходу надали інформацію про послуги територіального центру та запросилт стати на облік у відділення денного перебування.
 

04 жовтня 2018 року у територіальному центрі соціального обслуговування відбувся літературно-музичний захід «Ми славимо вік свій золотий» до Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана, а також з нагоди відзначення у першу неділю жовтня Дня вчителя.

На адресу колишніх викладачів: Філіпової Р.В., Батиревої Н.В., Телепової А.І., Головіної О.С., Клебановської К.І., Єсманської В.Й., Фостікової Н.В. пролунало багато приємних слів від присутніх, керівництва територіального центру.

Батирева Неллі Вікторівна подарувала територіальному центру соціального обслуговування книги зі своїми віршами. На заході присутні виступали з вітаннями до колишніх викладачів: співали багато пісень та романсів, читали вірші.

З великим задоволенням члени клубу спілкування «Криничка» брали участь у турнірі знань. Підготувала та провела турнір Фостикова Н.В., яка нещодавно стала відвідувачем клубу спілкування «Криничка». Підопічні отримали радість, натхнення, велике задоволення від цього заходу.

 

 

 

За більш детальною інформацією звертатися за тел. 47-71-38


< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021