Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Заходи щодо недопущення падіння крижаних бурульок і льодових наростів з дахів будинків

Відділ з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області нагадує, що нестійкі погодні умови і перепади температурного режиму можуть спричинити масове утворення крижаних бурульок.  Великі бурульки, що утворюються на виступаючих частинах будівель і великих деревах, снігові брили або лід, що звисають з дахів будинків, з настанням потепління, унаслідок падіння можуть травмувати або спричинити смерть перехожих.

У зв’язку з цим, просимо керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, обслуговуючих організацій та кооперативів, у тому числі орендарів приміщень і власників будівель, забезпечити своєчасне очищення дахів, водостічних труб, карнизів від льодових наростів і бурульок, вжити відповідних заходів безпеки на прилеглій і закріпленій території (у першу чергу в місцях масового скупчення людей: тротуарах, територіях, прилеглих до торговельних центрів, об’єктів побутового обслуговування, громадського харчування, магазинів, ринків, зупинок громадського транспорту та інших об’єктів) і негайно забезпечити прибирання скинутого снігу та льоду. У разі не можливості забезпечення своєчасного очищення дахів від льодових наростів, встановити огорожі на тротуарах і пішохідних зонах.

У разі невиконання заходів, інспекторами відділу з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради будуть складатися протоколи про адміністративне правопорушення згідно з ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», що тягне за собою накладання штрафу на громадян у розмірі від 340 грн. до 1360 грн., на посадових осіб і фізичних осіб-підприємців від 850 грн. до 1700 грн.

Просимо вжити всі необхідні заходи для створення комфортного та безпечного пересування мешканців і гостей міста, недопущення травмування перехожих через зсуви снігу, льоду і падіння бурульок з дахів будинків і дерев!

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021