Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Урочисте закриття персональної виставки А.Попової в Мелітопольському міському  краєзнавчому музеї
 

  

 14 грудня  2019 року в Мелітопольському міському краєзнавчому музеї відбулось закриття першої персональної виставки Аліси Попової.

Нагадаємо, з 14 листопада 2018 року всі відвідувачі музею мали унікальну нагоду потрапити в світ творчості та майстерності, імпровізації та абстракції, адже саме в цей день  відбулось відкриття персональної виставки художніх робіт мелітопольської художниці, учасниці та призерки багатьох міських, всеукраїнських, європейських та міжнародних конкурсів – юної, але надзвичайно талановитої Аліси Попової!


    На було виставці представлено більше 100 творчих робіт, різних за техніками та жанрами! Це вперше за історію музею проходить персональна виставка такого юного митця!  

Дивлячись на дивовижні роботи, розумієш, наскільки їх світ яскравий, красивий і світлий – в них багато душевного тепла, любові, радості, яку Аліса щедро дарує їх своїм педагогам, батькам і друзям. Найголовніше для художника - це визнання глядачів, і захоплені та схвальні дописи в книзі відгуків підтверджують, що відвідувачам сподобались роботи нашої юної художниці. Впродовж двох місяців виставку відвідали понад 3300 мелітопольців та гостей міста!


 


Творчі роботи Аліси Попової неодноразово займали призові місця в різноманітних творчих конкурсах міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівня. Географія дипломів Аліси охоплює більше 10 міст світу! Підсумком такої активної участі стало запрошення в Париж для отримання високих нагород – диплома, кубку, ордена і медалі! Ця визначна подія стала своєрідним підсумком  першого етапу творчого шляху юної художниці і визнання її на світовому рівні! Тож не можна не виразити захоплення батьками Аліси – Світланою та Костянтином Поповими, які у всьому підтримують свою донечку!

З вітальними словами виступили  викладачі Аліси Антонюк Володимир Іванович, директор Мелітопольського міського краєзнавчого музею Ібрагімова Лєйла Різаєвна, яка вручила юній художниці почесну грамоту за активну і плідну співпрацю з музеєм.

Виставка картин - це завжди свято. Живопис викликає абсолютно особливі емоції. Він переносить нас у світ почуттів подібно добрій чарівниці, захоплює нас вгору на своїх крилах. Насолоджуючись цією красою, по-новому сприймаєш видимий світ. Це і є магія великого мистецтва, а Аліса - чудова, натхненна, юна художниця - і є маленька чарівниця, яка своєю творчістю допомагає  нам побачити цей прекрасний світ. Тож ми сподіваємось незабаром відкрити наступну виставку юної художниці, адже за час ці два місяці Аліса створила вже 20 нових робіт! А ще отримала 6 нових відзнак!

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021