Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
На базі міської бібліотеки відбувся інтерактивний захід

  Зустріч з цікавими людьми в форматі «Живої бібліотеки» відбулася 22 лютого в читальному залі бібліотеки ім. В. Маяковського. «Книгами» були запрошені відомі в нашому місті спеціалісти – представники різних професій, а читачами цих «книг» стали учні ЗОШ №7 та охочі мелітопольці.

У ролі «живих книг» виступили:

1. Керівник «Центру сімейного, дитячого та молодіжного простору», голова ГО «Альянс нових мелітопольців» Марина Лях. Вона розповідала про діяльність центру, про заходи, які відбуваються в цьому просторі, про спеціалістів та проекти, які планується реалізувати.

2. Маркетолог, бізнес-тренер, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу (ТДАТУ) Надія Серських познайомила з роботою маркетолога. Вона дуже різноманітна, як різноманітні і товари, що виробляються і продаються в сучасному світі. Від професіоналізму і сумлінності маркетолога залежить успіх будь-якого бізнесу - адже жодна фірма не зможе вижити на ринку, якщо вироблятиме продукцію, що не знайде свого споживача.

3. Організатор Мелітопольської ліги КВН «МЕЛОК», директор рекламного агентства «Panda» Микола Хілько згадував, як закохався в місто Мелітополь, як обирав професію, ділився своїм досвідом організації заходів, розповів, що спонукало відкрити рекламне агентство та які проекти чекають попереду.

Книжки повідали не тільки про фахові тонкощі обраної професії, а й ділились особистими життєвими історіями, що дуже вразило читачів. Щирість «книг» дала змогу дітям почути і зрозуміти інших людей, поставити питання и самим зробити висновки.

Підлітки були в захваті від такого заходу і не хотіли відпускати «книжки»! Бібліотекарі сподіваються, що отримана читачами інформація, допоможе задовольнити їхні запити, пов’язані з професійним самовизначенням.

Бібліотека висловлює щиру подяку всім учасникам «Живої бібліотеки».

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021