Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
«Весняна палітра» від арт-студії «Вільний художник» в Мелітопольському міському краєзнавчому музеї
 

  1 березня 2019 року в Мелітопольському міському краєзнавчому музеї відбулось відкриття надзвичайно світлої, сонячної, святкової виставки – «Весняна палітра» від арт-студії «Вільний художник»!

Творчість – це світ навколо нас, це краса, що оточує людину з перших хвилин її земного буття, хвилює і бентежить людську душу, намагається запалити бажанням до творення чогось нового, бо прекрасне завжди народжується в творчості. Живопис викликає абсолютно особливі емоції. Він переносить нас у світ почуттів подібно добрій чарівниці, захоплює нас вгору на своїх крилах. Насолоджуючись цією красою, по-новому сприймаєш видимий світ. Це і є магія великого мистецтва…

Але скільки відомих художниць ми знаємо? Всесвітньовідома Фріда Кало, наші українські мисткині Марія Приймаченко та Катерина Білокур… Завдяки листівкам ми тепер широко знаємо роботи Євгенії Гапчинської… А скільки молодих, талановитих та перспективних відмовились від свого покликання заради родини, дітей…

Сьогодні ми відкрили ще одні дверцята в світ творчості та майстерності, відкрили для себе нові імена талановитих художниць, які живуть поруч з нами, які повернулись до своєї мрії - творити!

Мистецтво - воно завжди єдине і нероздільне ... мистецтво об'єднує людей, дарує красу і радість. І сьогодні радість творчості дарують нам талановиті, чудові, натхненні представники арт-студії «Вільний художник». Студія існує в Мелітополі вже два роки, існує завдяки бажанню творити людей різних професій і різного віку – від 5 до 67 років, яких об’єднує одна любов – любов до прекрасного, до живопису! Все починалося з невеличкої групи ентузіастів, серед яких Юлія Кафо, Олександра Ласкіна, Євгенія Жигірь. Учасники самостійно орендують приміщення для занять, проводять пленери, влаштовують майстер-класи, допомагають один одному розвивати свій талант, знайти свій стиль, розкрити свою індивідуальність, віднайти власний спосіб художнього вислову під керівництвом вчителів та наставників, зокрема Наталії Слушаєвої. Шляхи цього захопливого пошуку ми бачимо у 75 роботах, представлених на виставці, 13 авторів, серед яких Ніна Селезьова, Тетяна Кравченко, Олена Ніколова, Юлія Кафо, Олександра Ласкіна, Дмитро Лубко, Євгенія Жигірь, Аннна Андреєва, Аліна Пасько, Наталія Слушаєва, Кіра Шеченко, Анастасія Пузанова, Елізабет Латрен!



 Виставка живопису - це завжди свято, це можливість стикнутися з прекрасним. Але найголовніше для творця - це визнання глядачів, і ми впевнені, що роботи наших художників не залишать байдужими відвідувачів виставки «Весняна палітра» арт-студії «Вільний художник».

Дивлячись на дивовижні полотна, розумієш, наскільки їх світ яскравий, красивий і світлий. У роботах багато душевного тепла, любові, радості! Тож чекаємо всіх поціновувачів мистецтва з 1 до 31 березня у виставковій залі Мелітопольського міського краєзнавчого музею!


< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021