Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Всеукраїнська акція Good Silent Party у бібліотеці ім. М. Лермонтова

   23 березня до Всеукраїнської акції Good Silent Party приєдналися Мелітопольська центральна міська бібліотека ім. М. Лермонтова та Молодіжний клуб «SUPERМолодь».

«Це було незвичайно!» - саме такі перші думки виникли в учасників Тихої вечірки, яка об’єднала 25 міст та 25 бібліотек України. Ініціатором стала переміщена до м. Старобільськ Луганська обласна універсальна наукова бібліотека.

Розпочалася вечірка зі знайомства. За правилами кожен учасник мав назвати своє ім’я та ім’я улюбленого літературного героя, до якого себе уподібнює. Впродовж вечірки зверталися один до одного за літературним ніком.

Потім кожен учасник акції приєднався до радіоефіру за допомогою смартфону, одягнувши навушники і слухаючи контент на Інтернет-радіо «SKOVORODA».

Головним гостем ефіру був Сергій Жадан - письменник, рок-виконавець та громадський діяч. Його вірші, сучасні і сміливі, поміж ритмічними треками кликали поспілкуватись.

Ідея цієї вечірки - привернути увагу до сучасної української культури і нагадати всім, що бібліотеки – це не просто місця, де зберігаються книги, а це ще й місця, де можна зустріти друзів та обмінятися цікавою інформацією.

- Існують три критерії змін бібліотек. По-перше, відкритість. Тобто бібліотека має бути відкритим простором. По-друге, сучасність – оснащені Інтернетом і технікою. По-третє, у бібліотеці мають працювати люди, які люблять свою справу, деякою мірою ідеалісти. Добре, що є люди, які рухають бібліотеки вперед, – говорить Сергій Жадан.

Після цього письменник презентував новий вірш «Говорив їй: вогонь не лишає слідів на воді».

У другій, музичній частині, 45 хвилин якісної української музики із DJ SunnyBoy в сучасній обробці підірвали усіх. Танцювальні рухи виглядали видовищно. Присутні танцювали із навушниками на одній хвилі. І це непросто вислів. Реально – на одній радіохвилі. Також всі мали можливість випити чаю чи кави.

У режимі стріму ділились відео, фото, коментарями із місцевих локацій заходу. Організатори оголосили конкурс на краще фото із вечірки.

Двогодинна GoodSilentParty закінчилася феєричним настроєм, болем у ногах від танців, спільними фото з новими та старими друзями та побажаннями зустрітися знову.




< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021