Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
День відкритих дверей «Книжки та пригоди - читаю з насолодою!»

   Щороку у дні весняних канікул дитячі бібліотеки України проводять Всеукраїнський тиждень дитячого читання. 25 березня у Центральній дитячій бібліотеці ім. А. Гайдара («Мальвіна») відбувся День відкритих дверей «Книжки та пригоди – читаю з насолодою!».

Читальні зали і абонементи книгозбірні перетворилися для юних читачів на цікаві локації для проходження захопливого квесту.

В казковій мультвікторині «Час книжкових пригод» діти відгадували загадки про героїв мультфільмів та предмети, що загубили казкові господарі.

Читачі продовжили літературну тематику, взявши участь у акції «Малюнок на асфальті». Біля бібліотеки на асфальті юні читачі малювали кольоровою крейдою улюбленого персонажа.

Під час малювання дітлахи мали можливість познайомитися з виставкою картин Аліси Попової, учениці 4 класу ЗОШ № 4, що представлені у вітринах бібліотеки.

Далі на хлопчиків та дівчаток чекала селфі-акція «Мої літературні герої», тут вони мали можливість продемонструвати свою ерудицію та вподобання. Учасники заходу пригадали свої улюблені книги та літературних героїв, намалювали їх та розповіли про них всім присутнім. Найулюбленішими персонажами виявилися Мальвіна, Гаррі Поттер, Аліса, вовк Акела, Карлсон та інші. Під час малювання діти ділилися своїми враженнями від прочитаних книг.

У читальному залі гостей бібліотеки чекала книжкова мозаїка «Розумникам і розумницям», де дітлахи передивляючись уривки з мультфільмів та фільмів, відповідали на питання вікторини. За активність у грі малеча отримала солодкі призи.

Весело, цікаво та з користю діти провели День відкритих дверей у бібліотеці та отримали заряд позитивної енергії. Адже бібліотека – це місце зустрічі не тільки з книгою, але й з людьми. Це місце для культурного, освітнього та одночасно веселого дозвілля.


 

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021