Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Тиждень дитячого читання в бібліотеці “Мальвіна”
    26 березня дитяча бібліотека «Мальвіна» радо зустрічала вихованців  Мелітопольського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Бібліотекарі провели для юних читачів літературний уікенд «Казок чарівних хоровод», що був присвячений збірці Івана Франка «Коли ще звірі говорили». Ця збірка - класика української літератури, відома не одному поколінню, адже книжці виповнилося 120 років. Діти занурились у світ казок, переглянувши відеоролик з деякими байками та відгадуючи героїв у вікторині «З якої казки?».

У захваті читачі були від незвичайних та цікавих книжок з фонду бібліотеки: об’ємні, пухнасті, музичні, а також рop-up книга Олександра Брянцева «Іван Богатир». Наприкінці уікенду дітлахи відчули себе ілюстраторами, коли розфарбовували одного з героїв книжки Івана Франка.

Для найменших вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей було проведено казкову мультвікторину «Час книжкових пригод».

Під час вікторини діти не тільки відгадували загадки про героїв мультфільмів та улюблених казкових персонажів, а й переглянули мультфільм «В пошуках Немо». На завершення зустрічі усі розумники й розумниці отримали солодкі призи.

Юні відвідувачі познайомились з творчістю ще одного відомого письменника - Ганса Крістіана Андерсена. Бібліотекарі підготували захопливу літературну вікторину «Казка за казкою…».

Читачі дізналися багато цікавого про життя і творчість данця, дізналися, чому він став складати казки для дітей, згадали назви його найвідоміших казок та головних героїв. Під час вікторини діти помітили, що казкові персонажі загубили деякі предмети. Дітлахи досить швидко відгадали, якому герою належить та чи інша річ.

Бібліотекарі познайомили відвідувачів із захопливою казкою «Снігова королева», яка вже 175 років навчає головного: добро завжди переможе зло.

Завітав до юних читачів і німецький письменник, новеліст і казкар Вільгельм Гауф. Діти познайомилися з творчістю казкаря і поринули в неповторну атмосферу його неймовірних історій. Протягом багатьох років герої чарівних казок «Карлик Ніс», «Каліф-Лелека», «Холодне серце», «Маленький Мук» вчать нас добру, сміливості та допомагають відрізняти хороше від поганого.

У кінопросторі читального залу за мотивами казки «Маленький Мук» хлопчикам і дівчаткам було запропоновано подивитися мультфільм «Мук Скороход».

Вихованці Мелітопольського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей отримали масу позитивних емоцій, познайомилися з творчістю дивовижних письменників та цікаво і з користю провели час.

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021