Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
За знаннями та враженнями – до музею!

   4 квітня 2019 року учні 5-Б класу УВК №16 офіційно отримали сертифікат про те, що вони стали учасниками Інтерактивної освітньо-виховної історично-краєзнавчої програми Мелітопольського міського краєзнавчого музею «З нами - наша історія! Природа, археологія, історія Мелітопольщини».

А почалося все з екскурсії «Подорож в світ природи Мелітопольщини», яку провели для них наукові співробітники Олена Мельничук та Ольга Саварець. Юна Лісовичка, помічниця Старого Лісовика, провела повчально-пізнавальну гру-вікторину «Сторінками Червоної Книги Мелітопольщини: рослини, комахи, птахи та тварини». Крім того, Мудра Травниця розповіла дітям про «Рослинки-вітамінки» - гості не лише послухали, а ще й побачили, потримали в руках, понюхали рослинки та їхні плоди, які треба вживати зараз, щоб зарядитись вітамінами та бути здоровими! Малеча була в захваті від побаченого та почутого!

Далі наукові співробітники Анна Лиходід та Наталія Твердохліб підготували для гостей захоплюючу програму «Юні археологи». В експозиційній залі «Наш край з найдавніших часів до XIV століття» поговорили про загадкову, але в той же час і важку професію археолога, про її переваги та недоліки, з’ясували, як саме стають археологами та які знання та уміння потрібні для даної професії, дізнались про археологічні знахідки на території Мелітопольщини. Наприкінці на маленьких відвідувачів чекав сюрприз – «справжні» розкопки Мелітопольського скіфського царського кургану з дотриманням всіх правил, в якому кожен знайшов артефакт. Результатом зустрічі діти були дуже задоволені!

Потім сповнені бажанням дізнатись якомога більше про історію Мелітопольщини, під керівництвом наукового співробітника Тетяни Шевченко-Чепелєвої юні краєзнавці з задоволенням долучилась до дослідження минувшини, ставши учасниками програми «Історія заселення Мелітопольщини», в рамках якої вони ознайомились з історією краю та пройшли цікавий квест в експозиційній залі «Наш край з XV століття до 1914 року». Крім того, на гостей чекав інтерактивний фешн-показ з чарівної музейної скрині.


І це лише одна з багатьох активностей, які підготували для вас співробітники Мелітопольського міського краєзнавчого музею.

Приходьте до музею! Нам є, що вам показати та чим здивувати!

Інформацію про екскурсії, лекції, освітні та інтерактивні програми, а також інші освітні послуги музею можна отримати за телефонами (0619) 44-45-14, 096-177-97-14 або на сайті melitopol-museum.zp.ua.


< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021