Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Управління освіти інформує!

 

   Прийом документів для зарахування дітей до перших класів за місцем проживання відбудеться з 15 квітня до 31 травня (включно) 2019 року.

 

Алгоритм прийому до школи:

  1. Надати до школи заяву від одного з батьків (подається особисто з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника) за зразком згідно з додатком 1.

  2. До заяви додаються:

  1. копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа);

  2. оригінал або копія медичної довідки – Форма № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду».

У разі наявності та за бажанням одного з батьків при поданні заяви про зарахування може бути пред’явлено документ, що підтверджує місце проживання дитини чи одного з її батьків на території обслуговування закладу освіти, реквізити якого зазначаються в заяві про зарахування.

У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви про зарахування може додаватися оригінал або копія висновку про комплексну (чи повторну) психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини чи витягу з протоколу засідання психолого-медико-педагогічної консультації.

  1. Діти, чиї батьки або один з їх батьків, які мають довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, довідку про звернення за захистом в Україні, посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту або якій надано тимчасовий захист, та які не мають одного чи обох документів із зазначеного переліку, зараховуються до закладу освіти без подання зазначених в п.2 документів.

Крім того, заяви про зарахування та зазначені документи, до 31 травня можуть бути подані до інших закладів освіти (без обмеження їх кількості) для зарахування на вільні місця.

  1. Усі батьки, які хочуть скористатися правом вибору школи не за територією обслуговування, надають зазначені документи в обраний заклад і дитина буде зарахована, за наявності вільних місць або згідно з Порядком проведення жеребкування для зарахування дітей до закладу освіти на вільні місця.

Жеребкування проводиться у період з 05 по 10 червня. Впродовж періоду 01 - 15 червня заяви про зарахування не приймаються, що не виключає права батьків подавати їх після 15 червня на вільні місця.

Дізнатися про правила прийому в 1-й клас можна на сторінці РЕЄСТРАЦІЯ В 1-Й КЛАС.

З’ясувати за якою школою закріплена адреса реєстрації родини (дитини) можна за посиланням ТЕРИТОРІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ.

Зареєструвати дитину до першого класу 2019/2020 навчального року в зручний для Вас час можна, шляхом заповнення Google форми (необхідно мати аккаунт в Google) за посиланням: ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ.


< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021