Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Ще одна святиня з’явилася в Мелітополі

ImageСьогодні, на Радоніцу, коли згадують усіх покійних, на території автотранспортного підприємства „Мелавтотранс” освятили Животворящий Хрест Господний. Для цього місто відвідав архієпископ Запорізький та Мелітопольський Василій.

6-го травня православні святкують день покровителя воїнів – Георгія Победоносця. Владика Василій оглянув майбутній храм, що був закладений на мікрорайоні декілька років тому та носить ім’я великомученика. Священнослужителі планують, що цей храм буде майже 30 метрів заввишки та цілком імовірно, що стане головним святим місцем Мелітополя.

 На території „Мелавтротрансу”, де було встановлено Животворящий Хрест Спасителя, на архієпископа Запорізького та Мелітопольського чекали працівники підприємства, представники влади міста та сотні вірян. Головним ініціатором встановлення Хреста став директор ТОВ „Мелавтотранс”, депутат Мелітопольської міської ради Геннадій Шанін. Геннадій Іванович виніс цю давню ідею декілька місяців тому на обговорення трудовому колективу „Мелавтотранс”. Колектив підтримав свого керівника. Адміністрація підприємства переконана, що освячений хрест буде оберігати співробітників – представників однієї з небезпечних професій – водіїв-дальнобійників.

Міський голова Дмитро Сичов в своїй промові відмітив, що цей Хрест буде нести в собі місію допомоги працюючих та буде добрим знаком для освячення праці та наших родин.

Image

За сумлінну працю активних мешканців нашого міста , хто брав безпосередню участь у встановленні святині, Владика Василій нагородив орденами святих Георгія Победоносця 1 ступеня міського голову Дмитра Сичова, керівника автопідприємства та депутата міської ради Геннадія Шаніна, та окремих керівників підприємств, учбових і фінансових закладів міста вони були відзначені орденом святого благовірного князя Олександра Невського.

Після освячення першими до Животворящого Хреста Господнього квіти поклали вихованці недільної школи собору святого бл. князя Олександра Невського. Хресту віруючі поклоняються з перших днів християнства, оскільки вважають, що він – видиме зображення невидимого, розп’ятого на ньому Спасителя.

 Усі присутні на урочистому відкритті святині підносили молитви, щоб Всевишній благословив Животворящий Хрест.

Подивитись фото до матеріалу

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021