Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
ЗУСТРІЧ З ТАЛАНОВИТОЮ ТВОРЧОЮ ОСОБИСТІСТЮ ГАЛИНОЮ ЛІСНИЧОЮ
  

  24 квітня у Центральній міській бібліотеці ім. М. Лермонтова відбулася зустріч з талановитою творчою особистістю Галиною Лісничою, директором Орловського Будинку культури.

А приводом зібрати друзів і поділитися своєю творчістю став вихід з друку її пісенно-поетичної збірки «Любви луча прикосновение». Ця збірка складається з віршів, пісень та фотографій з особистого архіву авторки.

Галина Ліснича - працівник культури, поетеса, співачка, композитор та краєзнавець. Галина є лауреатом Всеукраїнських фестивалів «Сорочинський ярмарок» (Полтавська область) і «Пісенні візерунки» (м. Київ). В 2013 році Галина Олександрівна видала пісенну збірку «Мої пісні ллються від душі». У ньому 30 пісень, багато з яких знайшли своїх виконавців і слухачів. Неодноразово брала участь в програмі «Суботні зустрічі» Запорізького державного телеканалу. За підтримки родини Леснічих запорізьким телебаченням було знято фільм про історію села Орлове, а також споруджено пам'ятник розстріляним дітям в 1941 році в с. Орлове «Крик над курганом» (скульптор Б. І. Рапопорт). Працюючи директором Будинку культури, який міститься в історичній будівлі Маріїнської школи, Галина Олександрівна створила музей «Світлицю», де були зібрані старовинні речі жителів села: предмети побуту і виробництва.

Прийшли привітати талановиту землячку її колеги по творчому цеху – народний хор «Черешні» Палацу культури залізничників, літературне об’єднання ім. П. Ловецького, Спілка краєзнавців Мелітопольщини, друзі та колеги. Зворушливо пролунали поетичні твори Галини Олександрівни у виконанні вихованців клубу «Гвоздичка» Центру дитячої та юнацької творчості та авторські вірші Ірини Калюжної.

Пісні Галини Лісничої є у репертуарі ансамблю «Калинонька» та хору «Черешні». Сама Галина Олександрівна виконує свої авторські пісні як сольно, так і у дуеті з Валерієм Чечіковим. «Літній вечір», «Любий Київ», «Новорічні каруселі» та «Повернись» - ці та інші ліричні пісні були виконані на презентації.

Поезія Галини Олександрівни не розрахована на суворого читача, прискіпливого критика, скептика і маститого поета, вона написана перш за все почуттями, від душі, з індивідуальним, своєрідним і тонким світоглядом, в якому домінує любов до рідного краю, природи, людям і молодому поколінню.

 
< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021