Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Запрошуємо відвідати виставку малюнків і картин вихованців студії «Веселка»
   

   У вітринах дитячої бібліотеки «Мальвіна» відкрито виставку малюнків і картин вихованців студії «Веселка» ліцею № 9. На виставці представлено 45 композицій юних художниць. Учениці вже тривалий час вчаться художній майстерності в студії образотворчого мистецтва під керівництвом Володимира Антонюка.


Оригінальною технікою і сюжетами привертають увагу роботи учениці 7-А класу Марії Коваленко. Дівчинка з першого класу навчається хореографії та вокалу в колективі «Блюз» Палацу культури залізничників та з задоволенням малює в студії «Веселка». Марія є неодноразовим переможцем та лауреатом міських, обласних та Всеукраїнських конкурсів малюнків. Дивовижні краєвиди, пейзажні замальовки та квіткові сюжети зачаровують нас своїми незвичайними яскравими барвами.

Вражають дрібними мазками роботи її однокласниці Софії Бусигіної. Дівчинка відвідує художню школу та бере уроки майстерності у Валерія Волика. Софія любить співати, відвідує гурт «Джерело» і займається живописом в студії «Веселка». ЇЇ картини - це портрети, що відтворюють особисте бачення юної художниці та гармонію правди і краси.

У колоритній та неповторній авторській манері виконані картини учениці 6-А класу Вероніки Маслич. Дівчинка співає в шкільному хорі «Джерело» та любить читати цікаві книжки. Вероніка з задоволенням навчається в ізостудії «АРТ-хаус» під керівництвом викладача Тетяни Карайлієвої та відвідує образотворчу студію «Веселка». Їй подобається малювати пейзажі та портрети, натюрморти та тварин. Кольорові малюнки зразу привертають до себе увагу композицією та казковим колоритом і породжують радісні думки про чудовий навколишній світ.

Мерехтять картини Діани Бутенко, яка навчається у 9-А класі. Вона відвідує театральний гурток і образотворчу студію «Веселка». Дівчинці подобається створювати пейзажи, космічні фантазії та абстрактні композиції. Діана є лауреатом та переможцем міських та обласних конкурсів малюнків.

Своєрідною виставкою стали композиції Марії Подлипенець, учениці 10-А класу ЗОШ № 22. Дівчина відвідувала танцювальний колектив і співала у гурті «Блюз» Палацу культури залізничників. Навчалась також і в дитячій художній школі під керівництвом Дар’ї Плотникової, а зараз відвідує студію «Веселка». ЇЇ малюнки вражають неповторною красою весняних квітів, щедрих дарів землі, а натюрморти створюють гарний настрій та милують око.

Юні та обдаровані мелітопольські художниці активно брали участь у міських, обласних та Всеукраїнських конкурсах, а саме: «Україна – це Європа!», «Космічні фантазії», «Квітуча Україна», «Знай, та люби свій край».

   

 


< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021