Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
У МЕЛІТОПОЛЬ ЗАВІТАВ ПИСЬМЕННИК МАКС КІДРУК В РАМКАХ МАСШТАБНОГО ТУРУ УКРАЇНОЮ
   

   2 листопада в читальному залі ЦМБ ім. М Лермонтова відбулась презентація нової книги Макса Кідрука «Доки світло не згасне назавжди».


Макс Кідрук — український письменник, мандрівник і популяризатор науки. Автор книжок «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Твердиня», збірки оповідань «Заради майбутнього» та фантастичної дилогії «Бот». Два з трьох його останніх романів — «Зазирни у мої сни» і «Де немає Бога» — входили до короткого списку премії «Книга року ВВС». Твори перекладено польською, російською, німецькою та чеською мовами.

Нова книга Кідрука «Доки світло не згасне назавжди» є інтерактивною, вона має доповнену реальність. Через спеціальний мобільний додаток читач може поспілкуватися з персонажами книги, запитати про те, що його цікавить або турбує.

Автор розповів про деякі цікаві моменти із життя героїв, про історію написання книги, продемонстрував буктрейлери. Присутні отримали відповіді на свої запитання.

За словами автора, «Доки світло не згасне назавжди» – це суміш драматичної історії та фантастики. Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Інді навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. Щоправда Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим.

Разом з Максом Кідруком приїхав молодий письменник початківець Юрій Даценко з своїм першим романом «Пастка для різника».

Завершилась зустріч автограф-сесією автора. Шанувальники творчості Максима Кідрука мали змогу отримати не тільки автограф з побажаннями, а й фото з автором на пам'ять.

Ознайомитися зі всіма книгами Кідрука та першим романом Юрія Даценка «Пастка для різника» можна у бібліотеці ім. М. Лермонтова.

   

 


< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021