Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
«Гангстерська вечірка»» у бібліотеці
   

   30 листопада  двері читального залу бібліотеки ім. М. Лермонтова гостинно відкрилися для охочих провести Ненудні сутінки в бібліотеці. Всі, хто цього чарівного вечора заглянув до бібліотеки, потрапив на гангстерську вечірку, де познайомився з главою італійської мафії Великим Доном Юріко, королевою Блеф та з представниками східної, слов'янської та італійської мафій.

Серед гостей сформували три дружніх клани: китайська мафія - «Бамбукове стебло», слов'янська - «Чорна кішка» та італійська - «Сім’я Юріко».

Клани завітали у гості до Великого Дона та повинні були довести, що саме їхня організація найсміливіша, найспритніша та найвинахідливіша. Щоб домогтися прихильності Дона, необхідно було з честю пройти низку випробувань.

Перше випробування – відеовікторина. Кожному клану по черзі ставили запитання, за правильну відповідь – Великий Дон нагороджував учасників. Друге випробування – майстер-клас з виготовлення прикрас для гангстерської вечірки. Третє випробування - конкурс «У джазі тільки дівчата». Ті, хто дивився відомий фільм, знають про що йдеться, вірніше, в чому сенс конкурсу. Один чоловік у кожній мафії знаходився під прицілом поліції, і його необхідно було замаскувати.

Четверте випробування – «Пісня для Дона». Кожен клан подарував Великому Дону пісню. Жодна вечірка не обходиться без танців. Гості разом зі студенткою Мелітопольського училища культури Діаною Анікеєвою вчилися танцювати Чарльстон.

Кожен клан отримав від Великого Дона за перемогу в конкурсах «долари». Родзинкою «Ненудних сутінок» стала традиційна екскурсія нічною бібліотекою. Тільки раз на рік відвідувачі можуть зазирнути в найпотаємніші закуточки книгозбірні та дізнатися цікаві факти про неї.

Були визначені переможці. Китайська мафія - «БАМБУКОВЕ СТЕБЛО» посіла перше місце, слов'янська - «ЧОРНА КІШКА» - друге, італійська мафія «СІМ’Я ЮРІКО» - третє місце.

Кожен учасник заходу був нагороджений медаллю. Чоловіки отримали дипломи мафіозі вищого класу, дівчата - дипломи Красуні вищого класу. Всім гостям заходу було вручено пам’ятні подарунки.

 «Ненудні сутінки» проходили в стилі «сухого закону», і закінчилися традиційним келихом соку. Наступні «Ненудні сутінки» порадують гостей знайомством зі світом флібустьєрів.

   
 

 

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021